Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, belediye personeli ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Erenler Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen personel iftarına başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye bünyesinde çalışan personel ve aileleri katıldı.

Belediye personeli ve aileleri ile iftar sofrasında buluşmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Kılıç, 'Beraber çalıştığım mesai arkadaşlarım ve aileleri ile bir arada olmaktan dolayı kalben memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Bu sofralar dünyanın neresinde bir Müslüman varsa oralarda da kuruluyor. Orada belki birbirini hiç tanımayan, birbirini hiç görmeyen, yan yana geldiklerinde birbirlerinin dilinden anlamayan insanlar iftar sofralarında, gönül sofralarında bir araya geliyorlar. Ezan-ı Muhammediye okunduğu zaman herkes ellerini havaya kaldırıyor, 'Yarabbi senin rızan için oruç tuttum sonunda da senin verdiğin rızık ile orucumu açıyorum' diye dua ediyor. Biz de burada Rabbimizin verdiği rızık ile beraberce bir iftar açıyoruz. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları, ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin inşallah' ifadelerini kullandı.

'HERKESİ DİNLEDİK'
Konuşmasının devamında seçim sürecinde 2 buçuk ay sahada olduklarını hatırlatan Başkan Fevzi Kılıç, 'Teşkilatımız ile birlikte esnafıydı, tüccarıydı, sanayiciydi, iş adamıydı, öğrenciydi, sporcuydu herkesle görüştük. İsteklerini, taleplerini bizlerden beklentilerini dinledik, bizde kendi düşüncelerimizi, projelerimizi anlattık. Biz özellikle şunu dedik; kendi düşüncemiz, kendi ilkemiz ve prensiplerimiz var. Siz bizi desteklerseniz ve görev nasip olursa biz her yaptığımız işin hesabını ahirette Allah'a vereceğimize inanarak çalışacağız. Belediyeye gelmek icap ederseniz kapımız açık, telefonla aramak gerekirse cep telefonumuz açık, gelemezseniz de gönlümün açık'.

'SORUMLULUK HEPİMİZİN'
Başkan Kılıç, 'Sağ olsun Erenlerimizin kıymetli ve güzel insanları bize yüzde 65 buçuk oy verdi. Omuzlarımızda çok ciddi bir sorumluluk var. Bu sorumluluk sadece şahsıma yüklenmiş bir sorumluluk değil, bu sorumluluk belediyemizde çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza yüklenen bir sorumluluk. Başarı birlik ve beraberlikten geçer. Biz bir ve beraber olursak başarılı oluruz.' dedi.

SEVGİ, İNANÇ VE EMEK
Başkan Kılıç, 'Görevi devraldığımız gün ilk sözümüz şu oldu; bize oy veren veya vermeyen, bizi beğenen veya beğenmeyen herkese eşit ve adaletli bir şekilde hizmet edeceğiz. Biz buraya hizmet etmeye, başarılı olmaya geldik. Belediyeye kim gelirse gelsin, işi çözülür veya çözülemez belediyeden asla kalbi kırık, gönlü incinmiş ayrılmayacak. Başarı sevgi ister, biz birbirimizi seviyoruz, başarı inanç ister, biz birbirimize inanıyoruz. Başarı emek ister ve biz o emeği göstereceğiz' dedi.

BAŞARI
'Başarılı olmak için bazı kriterler var. Biz belediyeyi yönetirken güvene dayalı bir yönetim şeklimiz olmalı. Biz bütün arkadaşlarımıza güveniriz, onlarda bize de güvenirler. Benim arkadaşlarım kendilerinden çok bana güvenirler, bende kendimden çok onlara güvenirim. Biz hangi işi yaparsak yapalım adaletli, düzgün ve dürüst bir şekilde yapmak için mücadele ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Birbirimize olan saygınlığımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Emin olun bunlar bir araya geldiğinde başarı da kendiliğinden gelecektir.'