Kapat !

Ereğli’nin eğlenebileceği bir mekanı var

Ereğli’nin eğlenebileceği bir mekanı var

Osmanlının harası olarak bilinen Ereğli, atlı günlerine yine kavuştu. Türkiye genelinde yarışmalarda boy gösteren ve bir çok birincilik alan atlar, bilindiği üzere Ereğlide yetişmektedir. Hipodrumlara götürülürken gördüğümüz atları artık Ereğli Atlı Spor Kulübünde de görebileceğiz.

Ereğli Belediyesi Atlı Spor Kulübü hizmete açıldı. Açılış programına Halkapınar ve Ereğli Kaymakam Vekili Hakan Güner, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Kurum Müdürleri, STK Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İçerisinde açık binicilik alanı, kafeterya, kır düğün salonu, hayvan barınakları ve seyir terası bulunan Ereğli Belediyesi Atlı Spor Kulübü açılışa katılan Ereğlililerin beğenisini kazandı. Böyle hizmetlerin Ereğliye çok şey katacağını ifade eden vatandaşlar, Atlı Spor Kulübünü şehre kazandıran Belediye Başkanımız Özkan Özgüvene teşekkür ederiz dediler.

Açılışta duygularını dile getiren Başkan Özgüven: Öncelikle bizi bu güzel günde yalnız bırakmayan siz değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ereğlimize misafir olarak gelenlerin güzel izlenimleri de bizi mutlu ediyor. Tabi mutlu olmamız yetmiyor, her birimizin bu şehre sahip çıkması gerekiyor. Bu güzel şehrimizin daha da ileri gitmesi için başta bizler olmak üzere hepimizin sorumluluğu olduğunun ve daha neler yapılabilirin gayreti içerisinde olmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Ereğlimizin sorunları hep birikmiş, ötelenmiş. Bu anlamda Belediye olarak çalışmalarımız sürüyor, şehrimizin geleceğine yön verecek, şehrimizi şekillendirecek çalışmalarda gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerek Bakanlıklarımız gerekse bizler elimizi taşın altına koymaktan hiç kaçınmadık. Biz göreve geldiğimizde asbestli borulardan su içiyorduk, şehir merkezinde dahi alt yapı ve kanalizasyon sorunlarımız vardı, yollarımızın büyük bölümü bozuktu. İlk olarak bu sorunları çözmek için çalışmalara başladık ve yoğun bir şekilde bu hizmetleri tamamlamak için uğraşıyoruz. Tabi Belediye olarak çalışmalarımız bunlarla bitmiyor. Sosyal ve kültürel anlamda da Ereğlimize ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz. İşte açılışı için toplandığımız Atlı Spor Kulübü. Tamamen Belediyemizin öz kaynaklarıyla yaptığımız bu güzel tesis Ereğlimize hayırlı olsun. Halkımızın tatil günlerini ve hafta sonlarını eğlenerek değerlendireceği şık bir tesisi şehrimize kazandırmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bunun yanında Kapalı Pazarımız, parklarımız, ışıklandırmalarımızla şehrimizin modern kimlik kazandırıyoruz. Ereğlimizi her şeyiyle cazibe merkezi haline dönüştürmek için çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de şehrimize hizmet noktasında çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Halkapınar ve Ereğli kaymakam Vekili Hakan Güner: Bu güzel tesisin şehrimize kazandırılmasında emeği olan başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür eder, tesisin hayırlı olmasını dilerim. dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Atlı Spor Kulübünün açılışı yapıldı. Açılış sonrası binlerce vatandaş Pinhani Konseriyle doyasıya eğlendi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 69090

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın