Kapat !
EREĞLİ OPRUKÇU DEDİ

EREĞLİ OPRUKÇU DEDİ

Seçimi Bağımsız Aday Hüseyin Oprukçu Kazandı

EREĞLİ OPRUKÇU DEDİ
2019-04-01 05:56:36

Ereğlide 87 mahalle için toplam 342 sandık kuruldu ve bu sandıklarda 103 bin 614 seçmenin oy kullanması bekleniyordu, katılım % 86 ile 89 bin 400 kişi olarak gerçekleşti. Geçersiz oy miktarı ise 4 bin 552 olarak belirlenirken, seçimlere Bağımsız aday olarak katılan Hüseyin Oprukçu resmi olmayan rakamlara göre 30 bin 592 oy alarak Ereğli Belediye Başkanı oldu.

Sandıkların açılmasıyla birlikte Hüseyin Oprukçunun Seçim Bürosu önünde toplanan binlerce kişi seçimleri coşku ile kutlarken, geç saatlerde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu bunun bir halk zaferi olduğunu, Ereğlinin dik duruşu gösterdiğini belirterek, Bu gün her görüşten insanlarımızın hep birlikte başardığımız, sizlerin bayramı, Ereğli halkının dik duruşunun bayramı. Bunu bir gün değil, 40 gün kutlasanız hakkınız. Nasıl birlikte başardıysak, yine birlikte gidip mazbatamızı alarak kara sevdalısı olduğumuz hizmet etmeye başlayacağız. Bana bu muhteşem halka hizmet etme imkanı verdiği için rabbime şükrediyorum. Siyasi görüşü ne olursa olsun, kime oy kullandıysa kullansın ben Ereğlinin tümünün Başkanı olarak her vatandaşımızı sevgiyle kucaklayacak, hizmet sunmaya gayret göstereceğim şeklinde konuştu.
Resmi olmayan sonuçlara göre Ereğli seçim sonuçları şöyle; 87 Mahallede kurulan 342 sandıkta % 86lık bir katılımla 89 bin 400 kişi oy kullandı. Bağımsız aday Hüseyin Oprukçu 30 bin 592 oy alırken, Cumhur İttifakı AK Parti adayı Adem Erdal 26 bin 823, CHP adayı Bülent Ecevit Tatlıdil 22 bin 932, İYİ Parti adayı Yaşar Yaman 2 bin 495 oy aldı. 4 bin 552 geçersiz oyun bulunduğu kesin olmayan seçim sonuçlarına göre, BTP adayı 966, HDP adayı 539, SP 508 oy alırken, BBP, VP ve TKP adaylarına oy çıkmadı.

EREĞLİ OPRUKÇU DEDİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 55275

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN HAKLARINI SAVUNUYORUZ
MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN HAKLARINI SAVUNUYORUZ
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN ŞEFFAFLIK HAMLESİ:
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN ŞEFFAFLIK HAMLESİ: