HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Sanki hiç İstanbul'da yaşamamış

Sancaktepe'deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun "25 sene ne yaptınız?" sözlerine tepki göstererek "Sanki İstanbul'da hiç yaşamamış, haberi yok." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle;

20 yıl öncesine gidersen bir gerçek var. 20 yıl öncesinde böyle bir Sancaktepe var mıydı? Altyapısı, üstyapısı, okulları ve hastaneleriyle acaba böyle bir Sancaktepe var mıydı? Suyuyla doğalgazıyla böyle bir Sancaktepe var mıydı? İktidar olduk Sancaktepe farklı bir ilçe oldu. Adeta küllerinden doğdu.

İMAMOĞLU'NA TEPKİ

Birileri çıkmış kendine göre atıp tutuyor. Diyor ki "25 sene ne yaptınız?" Bunu diyen Binali Yıldırım kardeşimizin karşısındaki aday. Sanki İstanbul'da hiç yaşamamış, haberi yok.

Bizde yalan ve iftiranın, boş konuşmanın yeri yoktur, asla da olmayacaktır. Boş lafa, takiyeye, kendini olmadığı biri gibi göstermeye bu milletin karnı toktur.

Pazar günü inşallah farklı bir müjdeyle yola devam ederiz.

'Zulüm 1453'te başladı' dediler. Bunu yazanlar CHP zihniyeti. CHP zihniyetine sesleniyoruz, Gönüllerin fethi 1453'te başladı.

"PAZAR GÜNÜ SİSİ Mİ DİYECEĞİZ? BİNALİ YILDIRIM MI?"

Mursi'nin darbeyle devrilmesinin ardından söylenen sözleri hatırlayınız. Özellikle muhalefete yakın sosyal medya hesapları üzerinden sergilenen zihniyeti gördüğünüzde insanlık adına utanıyoruz. Mursi içeri atıldığı zaman 'Erdoğan'ın akıbeti de onun gibi olur' diyorlardı. Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz?

"MUHAMMED MURSİ ÖLDÜRÜLMÜŞTÜR"

Muhammed Mursi mahkeme salonunda 20 dakika yerde malesef çırpındı. Yetkililer Mursi'ye müdahale etmiyordu. Ben de diyorum ki Mursi eceliyle değil; öldürülmüştür.

"BU NE DENSİZLİKTİR"

Moderatörle CHP'nin adayı bir araya geliyor. Orada soruları konuşuyorlar. Hangi soruları soracak, nasıl cevaplar verecek? Böyle bir şey olabilir mi? Bu ne densizliktir, bu ne ahlaksızlıktır. Moderatörlük yapacaksın, bir televizyon programına çıkacaksınız ve bu televizyon programından önce soruları kalkıyorsun CHP'nin adayına veriyorsun.

Daha aday sıfatı taşırken, bunca alengirli işe bulaşan, bunca yalan söyleyen, bırakınız bizi tüm İstanbul'u, tüm milleti kandırmaya çalışan, önüne gelene söven, hakaret eden CHP adayı, acaba yarın o koltuğa oturduğunda neler yapar? Allah İstanbul'u böyle bir felaketten korusun. Halk düşmanı bu faşist zihniyete İstanbul’u teslim etmeyeceğiz.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler