Erdoğan'dan Alper Taş'a: Evlere şenlik!

Muğla mitinginde CHP'li belediyeleri hizmet üretmemekle suçlayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Muğla susuzluktan kıvranıyor, baktık CHP'li belediyelerden iş çıkmıyor DSİ'yi devreye soktuk" dedi. Erdoğan konuşmasında CHP'nin İzmir Adayı Tunç Soyer ve Beyoğlu Adayı Alper Taş'ı da hedef aldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adaylarını seçim afişlerinde parti amblemi kullanmamakla eleştirerek, "Kendi yaptıkları işlerden utandıkları için adaylarının arkasında duramıyorlar. Parti amblemlerini koyamıyorlar" dedi.

Muğla mitinginde halka seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, kente eski parayla 20 katrilyonluk yatırım yaptıklarını söyledi. Erdoğan'ın konuşmasında şu başlıklar öne çıktı:

BUNLAR KUMARLA MEŞGULLER: Millet bahçesinin bir köşesine de bir millet kıraathanesi yapacağız. Bu CHP var ya ben kıraathane diyorum, onlar kumarhane anlıyor. Bunlar kumarla meşguller Kıraathane ne diye sorsan anlamazlar, kıraathane okuma evidir. Burada her türlü hizmet olacak. Benim gençlerim orada dersini çalışacak, çayını kahvesini içecek.

Ortak adaylar 'amblemsiz' sahadaOrtak adaylar 'amblemsiz' sahada

OECD ÇEVRE PROGRAMLARIMIZI ÖVÜYOR: Baktık CHP'li belediyelerden iş çıkmıyor Muğla susuzluktan kıvranıyor. Hemen meseleye el attık. DSİ'yi devreye soktuk. Muğla'nın 2050 yılına kadar ihtiyacını karşılayacak Sanraz içme suyu projesine bu yıl başlıyoruz.  İçme suyu isale hattı ile Bodrum yarımadasının içme suyu ihtiyacını biz karşıladık. OECD çevre koruma programlarımıza övgüler yağdırıyor. Milas'a da doğalgaz getireceğimizin müjdesini size vermek istiyorum.

PARTİ AMBLEMİ KOYAMIYORLAR: Bugün Türkiye'de iki ittifak var. Bir tarafta Cumhur İttifakı diğer tarafta zillet ittifakı. Milletimiz kararını verecek. Zillet ittifakı kendi yaptıkları işlerden utandıkları için adaylarının arkasında duramıyorlar. Parti amblemlerini koyamıyorlar. CHP, HDP ve diğerleri... Bunların ittifakı ortada... Biz sizi sesinizden tanırız. Ne diyorlar AK Parti ve MHP'ye kaybettirecek yerlerde zillet ittifakını destekleyeceğiz.

Erdoğan: Nasıl yapalım? Burada CHP belediyesi varErdoğan: Nasıl yapalım? Burada CHP belediyesi var

İZMİR'DE BEYOĞLU'NDA EVLERE ŞENLİK ADAYLAR GÖSTERDİLER:  Cumhur İttifakı'nı milletimiz istediği sürece devam ettireceğiz. Pazara kadar değil mezara kadar devam edeceğiz. Zillet ittifakı liste kavgalarının, ayak oyunlarının, dövüşün, çekişin içinde boğulmuş durumda. Üstelik İzmir'den (Tunç Soyer) ve Beyoğlu'na (ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş) kadar pek çok yerde öyle adaylar gösterdiler ki tam evlere şenlik. (HABER MERKEZİ)