• resmi ilanlar

ERDOĞAN'DAN "MEGA ENDÜSTRİ BÖLGELERİ" MÜJDESİ

10/06/2018 11:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 5 bölgesine "Mega Endüstri Bölgeleri" kurulacağını bildirdi. Mega Endüstri Bölgelerinin kurulacağı bu 5 bölge içerisinde Bolu'da yer aldı.

 

Millet Bahçesi projesini İstanbul mitinginde izleten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan da Mega Sanayi projesini duyurdu. Söz konusu proje, 100 bin kişiye istihdam sağlayacak

 

 

TWİTTER'DAN DUYURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki büyük buluşmanın ardından Twitter'dan da bir proje açıkladı. İstanbul'da Millet Bahçesi'nin detaylarını anlatan Erdoğan, "Ülkemizin 5 bölgesinde Mega Sanayi Bölgeleri kuruyoruz. 100 bin kişiye istihdam sağlayarak Türkiye'ye sanayi ve teknolojide sınıf atlatacağız. Vakit Üretim Vakti. Vakit Türkiye Vakti" ifadelerini kullandı.

 

BÖLGELER DE BELLİ

Cumhurbaşkanı Edoğan'ın yaptığı paylaşımda bulunan Türkiye haritası üzerinde projelerin yer alacağı iller de belli edilirken ilimiz Bolu’da bu iller arasında yer aldı. 5 bölge üzerinden yola çıkılan dev projede 4 bölgedeki sanayilerin isimleri; Trabzon Yatırım Adası, Filyos Endsütri Bölgesi, Karasu Münferit Yatırım yeri, Ceyhan Enerji İhtisas olarak ifade edildi.

 

YORUMLAR  (Toplam 1 yorum)

  • Dr Galgonetti  (19.06.2018 10:36:35)

    Sn Cunhurbaşkanının emeklilik zamanına bir kaç gün kaldı. Bolu da Endüstri bölgesi kurulacak alan Toprak mı kaldı. OSB nin sınırı Belli Peki başka yerde Nerede ne var ki Endüstri bölgesi kurulsun. Bu kadar Yalan bu kadar ATMASYON olur mu USD 5 Lira Benzin 7 lira GAZ 3,7 lira olan bir ülkede Sanayi mi olur

  • Yorum yazın!
     1250 karakter yazabilirsiniz

    Tabaklar Mah. Cumhuriyet Cad. İnci İş Merkezi No: 32 / 32 Bolu   Tel:   Faks: