22 Mart 2019 13:47

Erdoğan'dan Akşener ve Kılıçdaroğlu’ya: Bunlar iyi günleriniz

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Konya'daki mitingde Meral Akşener'i hedef aldı: Şu anda senin iyi günlerin, asıl fatura sana kesilecek.

Fotoğraf: Abdullah Coşkun/AA

Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ilişkin "Bunlar senin iyi günlerin" diyen AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, "Senin şimdi dirsek temasında olduğun Bay Kemal, o şimdi milletvekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da avukatımla yargıya intikal etmek üzere yapıyorum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Konya’da düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ilişkin şunları söyledi: Şu anda senin iyi günlerin. Sen Tayyip Erdoğan’a söylemediği sözleri söylemiş gibi göstermek suretiyle zannettin ki fatura keseceksin. Asıl fatura sana kesilecek. Bu yurt konseyi hikayen. Öbür tarafta Cumhurbaşkanı’na attığın iftira. Ben halkıma nasıl terörist derim ya! Gereken hesabı vereceksin. Şimdi tabii korku bacayı sardı. Bu ülkede hukuk var" ifadelerini kullandı 

Erdoğan, Akşener üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yu da hedef aldı: Senin şimdi dirsek temasında olduğun Bay Kemal, o şimdi milletvekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da avukatımla yargıya intikal etmek üzere yapıyorum. Biz teröristlerle el ele, omuz omuza yürüyenlerin omuzunu sıvazlamayız. Bunlara gereken dersler verilecek. İnşallah seçimden sonra bir tarafta parlamento, bir tarafta yargı, üzerine üzerine gideceğiz. Bu seçimi hiçbir alternatife dayalı olmadan, sırf kızgınlıkla veya kırgınlıkla sandık hesaplaşmasına çevirmeyi düşünenler şu gerçeği aklından çıkarmamalıdır; böyle bir durumda asıl hesap, seçimden sonra Türkiye’den ve Türk milletinden, dışarıdakiler tarafından sorulacaktır. Kararlarımızı alır ve uygularken sadece kendi hissiyatımızı değil evlatlarımızın geleceğini de göz önünde bulundurmalıyız. Siyaset aynı zamanda kızgın yürekleri soğutma işidir. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Zeytinburnu'da makineye kapılan Suriyeli işçi hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Denizli’de yerel seçim adaylarına "Ekolojik yerel yönetim" çağrısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...