HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

‘Erdoğan-Trump haberi Nevşin Mengü’yü yayından çektirdi!’ iddiası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan- ABD Başkanı Donald Trump arasındaki görüşme hakkındaki haber CNN Türk spkirei Nevşin Mengü'nün yayından geri plana çekilmesine neden olduğu iddia edildi. CNN Türk’te canlı yayın anında görüşme hakkında yorum yapan Nevşin Mengü, “Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü. Erdoğan, Trump'ı Türkiye'ye davet etti, Trump ise arkasını dönüp gitti” ifadesini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’ye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ABD Başkanı Donald Trump'la yaptığı görüşme Nevşin Mengü’nün başını yaktı.

CNN Türk’te canlı yayın anında görüşme hakkında yorum yapan Nevşin Mengü, “Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü. Erdoğan, Trump'ı Türkiye'ye davet etti, Trump ise arkasını dönüp gitti” ifadesini kullanmıştı. AK Parti çevrelerinde rahatsızlık yaratan bu cümle Medyaradar’ın iddiasına göre Nevşin Mengü’nün geri plana çekilmesine neden oldu.

Habere göre Mengü’nün bu ifadesi Erdoğan’ın çevresindeki bazı isimler üzerinden CNN Türk yönetimine iletildi ve tepki gösterildi. Bunun üzerine CNN Türk yönetimi Nevşin Mengü’ye yayına çıkamayacağını tebliğ etti.

T24'ün edindiği bilgiye göre Mengü, CNN Türk'te çalışmaya devam edecek ancak artık ana haber bültenlerini sunmayacak. Kanal yönetiminin, bu kararı kalıcı olarak alıp almadığı ya da ne kadar süreceği konusunda bir netlik henüz yok.

Kişisel Twitter hesabından konuya ilişkin bir mesaj paylaşan Mengü, "Döneceğim, yakında görüşürüz" diye yazdı.

Nevşin Mengü'nün kızağa çekilmesiyle ilgili sosyal medyadan paylaşılan mesajlardan bazıları şöyle:


En Çok Aranan Haberler