Abone Ol

Erdoğan yeni darbe sorusuna sert çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısı konuşmasının ardından gazetecilerin sorularına yanıt verdiği açıklamasında 'yeni darbe' söylentilerine sert tepki gösterdi.

Erdoğan yeni darbe sorusuna sert çıktı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) grup toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'YENİ DARBE' İDDİALARIYLA İLGİLİ SORUYA SERT CEVAP

Erdoğan, bir basın mensubunun darbe iddialarıyla ilgili sorusu üzerine, "Böyle bir şeye siz inanıyor musunuz? Bunlar tamamen kumpanya. Ve bu kampanyada maalesef dolduruşa gelip sizin gibi saygın olan gazeteci arkadaşlarımızın bu oyuna gelmelerini anlamakta zorlanıyorum. Bütün bu kampanyaların hepsi Türkiye'ye ihanettir. Vatana, millete ihanettir. Kimsenin bu milletin hafızasını karıştırmaya hakkı yoktur. Konuşmamda zaten gerekenlerin hepsini söyledim.

Bunlar haindir. Böyle bir hava hissediyor musunuz? Böyle bir şey var mı? Herkes huzur içinde geziyor, tozuyor. Her şey yerinde. Herhalde bunlar yiyip içemiyor, gezip tozamıyor bunları yapamadığı için de bunlara darbenin nal sesleri geliyor. Bizim böyle bir derdimiz yok. Bu ülke 15 Temmuz'u yaşadı ve benim milletim 15 Temmuz’u yaşatanlara gerekli cevabı verdi. Bundan sonra böyle bir şeyde bunlar kat ve kat fazlasıyla bedelini öderler. Böyle bir şey söz konusu değil. Bunun bir defa adını bile anmak bize haramdır" dedi.