Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan Sanayicilere 'Döviz Almayın' Uyarısı Yaptı ve Ekledi: 'Aksi Takdirde B ve C Planını Uygulamak Zorunda Kalırım'

Erdoğan Sanayicilere 'Döviz Almayın' Uyarısı Yaptı ve Ekledi: 'Aksi Takdirde B ve C Planını Uygulamak Zorunda Kalırım'

FreiGeist
12.08.2018 - 21:41 Son Güncelleme: 13.08.2018 - 16:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ekonomimize kur üzerinden uygulamaya konulan operasyonun üstesinden geleceğiz' dedi. Ayrıca sanayicilere seslenen Erdoğan 'Bankalara saldırarak oralardan döviz alma yoluna gitmeyin. Aksi takdirde biz de, başta şahsım, B planını, C planını uygulamak zorunda kalırım. Bunu da böyle biliniz' uyarısında bulundu. 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da "İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması'nda konuştu.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da "İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması'nda konuştu.

Konuşmasına, Trabzon'un kanaat önderleri ve gönüllü kuruluşların temsilcileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde yüzde 69,4 oy oranıyla kendisini cumhurbaşkanlığına layık gören Trabzonlulara teşekkür etti. 

Ekonomideki gelişmeleri değerlendiren Erdoğan, 'Ekonomimize kur üzerinden uygulamaya konulan operasyonun da biz üstesinden geleceğiz. Türkiye'yi ve Türk milletini tehdit etmek hiç kimsenin, hiçbir devletin, hiçbir kredi derecelendirme kuruluşunun haddi değildir.' dedi.

"Eğer böyle bir yola tevessül ederseniz, yanlış yaparsınız" 📹

Erdoğan konuşmasının finaline doğru sanayicilere seslendi ve şu ifadeleri kullandı:

'Bankalara saldırarak oralardan döviz alma yoluna gitmeyin. ‘Battık, bittik, işi sağlama alalım’ gibi yollara lütfen tevessül etmeyin. Eğer böyle bir yola tevessül ederseniz, yanlış yaparsınız. Bilesiniz ki bu milleti diri tutmak, ayakta tutmak, sadece bizim görevimiz değildir. Sanayicinin de görevidir, tüccarın da görevidir. Aksi takdirde biz de, başta şahsım, B planını, C planını uygulamak zorunda kalırım. Bunu da böyle biliniz.”

İlerleyen saatlerde Hürriyet gazetesine konuşan Bakan Albayrak "Mevduatlara el konulmayacak, hesaplardaki dövizler TL’ye döndürülmeyecek" açıklamasında bulundu.

📌"B ve C planı" ile döviz kuru sosyal medyanın gündeminde...

📌"B ve C planı" ile  döviz kuru sosyal medyanın gündeminde...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
502
234
119
64
25
23
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

‘’Siz isterseniz hilafeti bile geri getirebilirsiniz.’ ADNAN menderes ‘’Anayasayı bir kere delmekle bir şey olmaz!’’ TURGUT özal ‘’Hem laik, Hem müslüman olu... Devamını Gör

Faust

Günü gelince görürsünüz dediğimiz herşeyin günü geldi.. İyi seyirler ..

Pasif Kullanıcı

Bu ne abi dolar alırsanız ananızı sikerim diye ekonomi mi yönetilir jkldsjfdsd

Mehmet İşleyen

Çift kişilikli misin? Önceki başlıkların altında Tayyib'e s.kso çekerken burada yazdığına bak. Troll hesaptan troll hesaba geçe geçe kişiliğin de kırıldı her... Devamını Gör