Erdoğan: Öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerinin ek göstergesi 3600'e çıkıyor

Öğretmen polis ve hemşirelerin ek göstergesi 3600'e çıkıyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Mayıs 2018 15:58, Son Güncelleme : 24 Mayıs 2018 22:43
Erdoğan: Öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerinin ek göstergesi 3600'e çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da partisinin seçim beyannamesini açıkladı.

Erdoğan'ın açıkladığı seçim beyannamesinde, polis, öğretmen ve hemşireleri yakından ilgilendiren bir müjde yer aldı.

İşte Erdoğan'ın açıklaması

"Değerli kardeşlerim önemli bir konuya geliyorum. Burayı hassas dinleyelim. Polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum. Polislerimizin, öğretmenlerimizin, hemşirelerimizin, din görevlilerimizin ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600'e çıkaracağız..

Buradaki adaletsizliği bu vesileyle inşallah gidermiş oluyoruz. Böylece ülkeleri ve milletleri için fedakarca çalışan bu kamu görevlilerimizin emekliliklerinde de verdikleri hizmetlerin karşılığını alabilmelerini temin ediyoruz. Türkiye'yi büyütürken, tüm kesimlerin hak ettikleri refaha ulaşmalarını sağlamakta kararlıyız. Yeni döneme yepyeni bir anlayışla başlıyoruz. Çünkü, vakit birlik vakti. Erdem, irade, cesaret ile Türkiye şahlanacak."

Memurlar.net'in notu: Ek göstergelerin 3.600'e çıkarılması emekli maaşlarını yüzde 20 oranında artıracaktır. Emekli maaşları için Emekli Maaş Robotuna tıklayın. Robotta 3000 ek göstergeli öğretmen maaşı ile 3600 ek göstergeli mühendis maaşına bakarak, emekli kıyaslama yapabilirsiniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber