Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek ve Mansur Yavaş, Rıza Kayaalp'in düğününde bir araya geldi! - Son Dakika
Güncel

Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek ve Mansur Yavaş, Rıza Kayaalp'in düğününde bir araya geldi!

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, dünyaevine girdi. Başarılı sporcunun nikahını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kıydı. Kayaalp'in nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptı.

25.06.2019 21:41  Güncelleme: 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Zeynep Yılmaz ile evlendi. Ankara'daki törende nikahı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kıydı.

TAHA AKGÜL NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Çiftin nikah şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve olimpiyat şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek ve Mansur Yavaş, Rıza Kayaalp'in düğününde bir araya geldi!

İKİNCİ TÖREN YOZGAT'TA YAPILACAK

Çifte mutluluk dileyen Erdoğan, evlilik cüzdanını Zeynep Yılmaz'a takdim etti. Düğüne çiftin ailesi ve yakınlarının yanı sıra siyaset ve spor camiasından isimler de katıldı. Zeynep Yılmaz ile Rıza Kayaalp'in ikinci düğün töreni 27 Haziran'da Yozgat'ta yapılacak.

Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek ve Mansur Yavaş, Rıza Kayaalp\'in düğününde bir araya geldi!
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek ve Mansur Yavaş, Rıza Kayaalp'in düğününde bir araya geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement