GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ERDOĞAN, GİRESUN’A GELECEK Mİ?

ERDOĞAN, GİRESUN’A GELECEK Mİ?

Tarih 03 Aralık 2017, 02:04 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ocak ayında yapılması planlanan il kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması için yoğun bir çalışma yaptıklarını söyledi.


Atamayla göreve gelen AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ocak ayında yapılması planlanan il kongresine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılması için yoğun bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Bu ay içinde gençlik ve kadın kolları kongrelerini yaptıktan sonra henüz tarihi netleşmese de 6. Olağan Kongres'yi Ocak ayı içersinde gerçekleştirmeyi düşündüklerini ifade eden İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarının sağlanması için istişarelerinin sürdüğünü kaydetti.

TIME'YE ÖZEL DEMEÇ VERDİ

Tek listeyle gidilecek kongrede delegelerin oylarıyla AK Parti İl Başkanlığına seçilmesi su götürmeyen Şenlikoğlu, TIME’ye özel demeç verdi. Gazetemiz imtiyaz sahibi Dursun Onur'a konuşan Şenlikoğlu, herkesin merak ettiği o soruyu yanıtladı.

Şenlikoğlu, 'Kongre tarihimiz henüz belli olmadı ama bu ay itibarıyle gençlik ve kadın kolları seçimlerini yaptıktan sonra il kongremizi büyük bir ihtimalle Ocak ayı içinde gerçekleştireceğiz’ dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZIN KATILIMI İÇİN İSTİŞARE YAPIYORUZ

‘Tabii gönlümüzden geçen Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 6. olağan kongremizi yapmaktır' diyen Başkan Şenlikoğlu, ‘Kesin bir şey söylemek istemiyorum ama Sayın Cumhurbaşkanımızın kongremize katılımları için başta Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli olmak üzere diğer vekillerimiz ve genel merkezimizle görüşmelerimiz devam ediyor’ şeklinde konuştu.

Bu haber 2020 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR

MHP’Lİ YAMAN’DAN KÖSE’YE AĞIR SORULAR GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- MHP’li Giresun Belediye Meclis Üyesi Güray Kubilay Yaman, çiçeği burnunda CHP’li Beled...

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ

MİLLETVEKİLİ TEMÜR, MÜJDEYİ VERDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Ali Tem...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi