phishing

Erdoğan FETÖ’yü 2004’te işaret etti!

Erdoğan FETÖ’yü 2004’te işaret etti!

Erdoğan FETÖ’yü 2004’te işaret etti!
23 Şubat 2017 - 16:34

Erdoğan FETÖ’yü

2004’te işaret etti!

 

 

AK Parti Milletvekili Ali Özaya, Gün FM’de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakankeni 2004 yılında, ‘Bu yeni bir İstiklal Savaşıdır’ dediğini hatırlattı, “O günlerde FETÖ’yü ve arkasındaki güçleri iyi bilmeyen insanlar Sn. Erdoğan’ın ne demek istediğini anlamadılar” diye konuştu

 

 

Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya konuk olarak katıldı. Gazeteci İsmail Akar’ın sorularını yanıtlayan Özkaya gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

2004 yılının Ocak ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o zaman Başbakan olduğunu ve yapılan il başkanları toplantısında konuşmasını anımsatan Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Sn. Cumhurbaşkanımız o toplantıda, ‘Bu yeni bir İstiklal Savaşıdır’ demişti. Bunu ilk defa söyledi. O günlerde FETÖ’yü ve arkasındaki güçleri iyi bilmeyen insanlar Sn. Erdoğan’ın ne demek istediğini anlamadılar” dedi.

SAYIN ERDOĞAN BUNU O TARİHTE GÖRMÜŞTÜ

“Süreç içerisinde bu terör örgütünün ihanetlerini gördüğümüzde ve 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadığımızda bu hain terör örgütün neleri yapabileceğini anlamış olduk” diyen Özkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sn. Erdoğan bunu o tarihte görmüştü. Bugün yaşadıklarımız, Avrupa ülkelerinin siyasetçilerimize yapmış oldukları tavır bu sözün ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. İsviçre’nin Sn. Cumhurbaşkanımızın resmine silah dayayarak fotoğraf yaptığını gördük. Bunların hepsini değerlendirdiğimizde sürecin bir İstiklal Savaşı olduğunu görüyoruz. Devletimizin ve ülkemizin bekasıyla ilgili bu sorunları kökten çözecek bir sivil anayasa hazırladık. Bu konu istiklalimiz diyebiliriz. Yine istikbalimiz, yani yarınlarımız için de evet diyeceğiz. Bu açıdan istiklalimiz, istikbalimiz ve istikrarımız için referandumda Evet diyeceğiz.”

MÜREFFEH BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ

Programda Afyonkarahisar halkına seslenen Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, şunları söyledi: “27 Mayıs 1960’da Rahmetli Menderes’e darbe yapıp onu idam edenler 1961 Anayasasını yazdılar. 12 Eylül 1980 darbesini yapan Kenan Evren ve arkadaşları 1982 Anayasasını yazdılar. Millete bir nevi dayatmayla bunu onaylattılar. Akabinde de Evren kendisini Cumhurbaşkanı seçtirtti. 15 Temmuz’da FETÖ’nün darbecileri eğer maazallah başarılı olsalardı 2017 Anayasasını onlar yazacaklardı. Bizler onlara yazdırmadık. Biz Ak Parti ve MHP olarak iki parti bir araya gelip bir Anayasa yazdık. Bu yazdığımız Anayasayı milletimizin önüne getirdik. Milletimiz kabul eder, teveccüh gösterirse millet ilk defa kendi Anayasasını yazmış olacak. Darbecilere değil, kendisine oy vermiş olacak. Devletimizin, ülkemizin geleceği, istiklalimizin, istikbalimizin ve istikrarımızın devamı için bu Anayasayı yaptık. Vatandaşlarımız onaylandığında daha müreffeh bir Türkiye’ye uyanacağız.”

FETÖ’DEN BİN KİŞİ TUTUKLU

Afyonkarahisar il genelinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'da (FETÖ/PDY) soruşturmasında 4 bin 200 kişinin şikayet edildiğini kaydeden Özkaya, konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı: “2 bin 200 kişinin ifadesi alındı. Bin kişi ise tutuklu. Mağduriyetin önüne geçebilmek adına hem adli yetkililer, hem emniyet güçleri hem de bizler çalışıyoruz. Görünen o ki FETÖ’cüler tüm Türkiye’de olduğu gibi zengin, varlıklı kişilerin çocuklarından en az bir tanesine kanca atarak onlardan maddi ve manevi çıkarlar elde etmişler. Bu meselenin bundan 30 yıl  öncesinin çalışması olduğu görülüyor. Ama kim bu işe bulaşmışsa yargının önünde hesap veriyor.”●FADİME AKAR

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum