Erdoğan CHP'nin İş Bankası hisselerinin devri için tarih verdi

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İş Bankası'ndaki CHP hisselerinin Hazine'ye devri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan CHP'nin İş Bankası hisselerinin devri için tarih verdi

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iki gün süren Pakistan temaslarının ardından Türkiye’ye dönüş uçağında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

CHP'nin İş Bankası'nda bulunan hisselerinin Hazine'ye devri için talimat veren AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Zannediyorum birkaç hafta içerisinde onun neticesini de kendilerinden alacağız. Fazla geciktirmeye niyetimiz yok. Vakit kaybına tahammülümüz yok." diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:

(İş Bankası’ndaki CHP hisseleri ile alakalı olarak son dönemde çalışma gündemde. Bu çalışma ne durumda?)

Bu konu ile ilgili şu anda çalışmaları birinci derecede Nurettin Canikli Bey yürüyor. Bu hafta MKYK toplantısında bizlere bir sunum da yaptı. Dedik ki bu işi biraz daha olgunlaştıralım ve olgunlaştırmanın ötesinde bir de hukuki işlerle ilgili bir kurul kuralım. Hukukçu arkadaşlarımızla beraber de bu çalışmayı tam manası ile hukuki bir zemine oturtalım dedik. Zannediyorum birkaç hafta içerisinde onun neticesini de kendilerinden alacağız. Fazla geciktirmeye niyetimiz yok. Vakit kaybına tahammülümüz yok.

Etiketler