Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Erdoğan: Bunun bedelini öderler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge Ivanov ile Ankara'da düzenlediği ortak basın toplantısında, 'Bazen biliyorsunuz, terör örgütlerinin kendilerine göre verdikleri kararlarla bazı yanlış adımları oluyor. Bunun bedelini öderler.' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-20 19:49:52

Erdoğan: Bunun bedelini öderler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge Ivanov ile Ankara'da düzenlediği ortak basın toplantısında, "Bazen biliyorsunuz, terör örgütlerinin kendilerine göre verdikleri kararlarla bazı yanlış adımları oluyor. Bunun bedelini öderler." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bugün akşam saatlerine doğru oradaki HTŞ, bunların 10 kadar pikapla Afrin'e doğru hareketleri tespit edilmiş. Fakat daha sonra top atışları yapılınca geri dönmek zorunda kaldılar.

Dün Sayın Putin ve Sayın Ruhani'yle yaptığımı görüşmelerde bu konularda zaten mutabakatlarımız var.

Bazen biliyorsunuz, terör örgütlerinin kendilerine göre verdikleri kararlarla bazı yanlış adımları oluyor. Bunun bedelini öderler.

FETÖ İLE MÜCADELE

Makedonya'daki yatırımlarınızı artırma çalışmasındayız. Makedonya terörle mücadele konusunda da işbirliğimizi artırma konusunda kararlı olduğumuzu satın başbakanımızla görüşmesinde ortaya koymuştur.

Makedonya'nın FETÖ ile mücadelede atacağı somut adımları gerçekten görmek istiyoruz. Makedonya'da huzur ve barışın korunması önem teşkil ediyor. Türkiye Makedonya'ya geleneksel desteğini de sürdürmektedir.

Makedonya Cumhurbaşkanı Gyorge İvanov'un konuşmasından satırbaşları:

Makedonya'da huzur ve barışın korunması önem teşkil ediyor. Türkiye Makedonya'ya geleneksel desteğini de sürdürmektedir.

Stratejik amaç ve önceliklere gelince Türkiye'ye şükranlarımızı sunuyoruz. Bu noktada Türkiye tarafından Makedonya Cumhuriyeti Ordusu'na maddi ve lojistik desteği açısından teşekkürlerimizi sunuyorum.

Tüm bölgenin karşılaştığı güvenlik sorunu göz önünde bulundurulursa daha sıkı bir iş birliği gerektiği konusunda hem fikir olduk. Terör konusunda egemenlik hakları ve dünya çapında da uluslararası terörizmin önlenmesi konusunda mutabık kaldık. FETÖ ve diğer terör örgütleri tarafından nasıl zarar gördüğünüzün farkındayız. Her türlü terörün farkındayız.

 

Haber Ara