Erdoğan 50 gündür muhtarları Saray'a sokmuyor

Erdoğan 50 gündür muhtarları Saray'a sokmuyor

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, rutin hala getirdiği 'Muhtarlar Toplantısı'nı 50 gündür yapmadı. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki Külliye'de her hafta yaptığı 'Muhtarlar Toplantısı'nı 50 gündür yapmadı. Erdoğan en son 1 Haziran'da İftar yemeği ile yaptığı 38'inci Muhtarlar Toplantısı'ndan sonra bir daha muhtarlarla bir araya gelmedi.

Erdoğan'ın 1 Haziran'daki 38'inci Muhtarlar Toplantısı'da Adana, Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Çorum, Düzce, Hatay, Mersin, Ordu, Samsun, Sivas, Şanlıurfa’dan gelen 400’ü aşkın köy ve mahalle muhtarı yer almıştı. Erdoğan o günden sonra bir daha muhtarlar ile bir araya gelmedi.

YOKSA REİS HASTA MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Haziran'da Bayram Namazı'nı kılmak için gittiği Ataşehir'de Mimar Sinan Camii'nde rahatsızlanmış, camiden sedye ile çıkarılmıştı. Erdoğan korumaları etten duvar örmüş, cami cemaatine görüntü aldırmamıştı. Yine Erdoğan'a serum verildiği de iddia edilmişti. Erdoğan daha sonra hastalı ile ilgili yaptığı açıklamada "şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım" demişti.


Erdoğan 2015'ten beri yaptığı Muhtarlar Toplantısı'nda muhtarlardan muhbirlik yapmalarını da istemişti. Erdoğan "Benim muhtarım hangi evde kim var? Gelecek gayet uygun ve sakin bir şekilde kaymakamına, emniyet müdürüne bildirecek" demişti.