ERDİNÇ YUMRUKAYA HER AKŞAM BARBAROS’TA İFTAR SOFRASI KURUYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.06.2017 - 09:01, Güncelleme: 23.06.2017 - 09:01
 

ERDİNÇ YUMRUKAYA HER AKŞAM BARBAROS’TA İFTAR SOFRASI KURUYOR

Erdinç Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya geleneksel hale getirdiği İftar yemeklerini bu yıl Barbaros Mahallesi’nde sürdürüyor.
HABER TURAN IŞIK  Erdinç  Yumrukaya Ramazan ayı boyunca her akşam Barbaros Mahallesi’nde 200 kişilik iftar sofrası kuruyor. Çocukların  damak tadını da düşünen Erdinç  Yumrukaya  ayrıca, 200 çocuk için de ekmek içi köfte ve ayran ikram ediyor. Yumrukaya’nın önceki gün akşamki  iftar yemeğine MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, YMK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yumrukaya, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. “BİZ PAYLAŞMAYI SEVİYORUZ” İftar yemeklerini kendi elleriyle dağıtan Yumrukaya kardeşler Mehmet ve Erdinç Yumrukaya; “biz bu iftar yemeklerini geleneksel hale getirdik.  Bundan sonraki yıllarda da bu hayır yemeklerimizi vermeye devam edeceğiz.  Biz paylaşmayı seven   bir aileyiz. ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ ilkesiyle yaşıyoruz. Biz böyle daha mutluyuz” dedi.  
Erdinç Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya geleneksel hale getirdiği İftar yemeklerini bu yıl Barbaros Mahallesi’nde sürdürüyor.
HABER
TURAN IŞIK

 Erdinç  Yumrukaya Ramazan ayı boyunca her akşam Barbaros Mahallesi’nde 200 kişilik iftar sofrası kuruyor. Çocukların  damak tadını da düşünen Erdinç  Yumrukaya  ayrıca, 200 çocuk için de ekmek içi köfte ve ayran ikram ediyor. Yumrukaya’nın önceki gün akşamki  iftar yemeğine MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, YMK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yumrukaya, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BİZ PAYLAŞMAYI SEVİYORUZ”
İftar yemeklerini kendi elleriyle dağıtan Yumrukaya kardeşler Mehmet ve Erdinç Yumrukaya; “biz bu iftar yemeklerini geleneksel hale getirdik.  Bundan sonraki yıllarda da bu hayır yemeklerimizi vermeye devam edeceğiz.  Biz paylaşmayı seven   bir aileyiz. ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ ilkesiyle yaşıyoruz. Biz böyle daha mutluyuz” dedi.











 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.