Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Erdek´te toz taşınımı etkili oldu

Erdek´te toz taşınımı etkili oldu

Erdek´te toz taşınımı nedeniyle yağmurla birlikte çamur yağdı.

Erdek´te toz taşınımı nedeniyle yağmurla birlikte çamur yağdı. Sabah uyandıklarında araçlarını çamur kaplı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken oto yıkamacılar yaşanan yoğunluktan memnun kaldı.

Erdek´te gece saatlerinden itibaren toz taşınımı nedeniyle yağmurla birlikte çamur yağdı. Özellikle otomobillerin üzeri çamurla kaplandı. Sabah araçlarının çamurla kaplı olduğunu görenler araçlarını kendi imkanlarıyla temizlerken kimileri ise oto yıkamacılarının yolunu tuttu.

OTO YIKAMACILAR FULL DOLDU

İlçemizde faliyet gösteren Çakır Oto Yıkama sahibi Serkan Çakır sabah erken saatlerden itibaren yoğunluk yaşandığını söyleyerken "Sabah araçlarını çamur içinde gören vatandaşlar şaşkınlık içinde kaldılar ve hemen yıkatmak için araçlarını işyerimize getirdiler. Şimdiye kadar 15-20 araç yıkadık daha da bekleyen müşterilerimiz var. Allah´a şükür bugün işlerimiz arttı." diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Öte yandan Meteoroloji´den gelen son verilere göre, Marmara Bölgesi genelinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Haber:Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Erdek taşınımı etkili oldu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli