Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´te hırsızlık olayına karışan 3 kişi tutuklandı

Erdek´te hırsızlık olayına karışan 3 kişi tutuklandı

rdek ilçesinde bir evde gerçekleştirilen hırsızlık olayında gözaltına alınan 3 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erdek ilçesinde bir evde gerçekleştirilen hırsızlık olayında gözaltına alınan 3 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Erdek Polis Merkezi Amirliği´ne bağlı ekipler, ilçede meydana mala karşı işlenen suçların önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürürken, 12 Temmuz 2019 günü bir apartmanda meydana gelen ikametten hırsızlık suçuyla ilgi şüpheli 5 şahıs yakalandı.
Polis ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerin geçici olarak kullandıkları evde yapılan aramalarda çok sayıda parçalanmış cep telefonu, kol saatleri, sustalı çakı, bıçak, bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Polis ekiplerince yapılan sorgulamada gözaltına alınan şüphelilerin ilçede gerçekleşen çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi. İfadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan Y. Y. adlı şahıs tutuklandı. M. Ş. adlı şahıs adlî kontrol şartı ile serbest bırakılırken K. Y., Y. Y. ve T. Y. adlı şahıslar için savcılıkça ek gözaltı verildi. Ek gözaltı süresi sonunda adli mercilere sevk edilen 3 şüpheliden Y. Y. ve K. Y. tutuklanırken, T. Y. adlı şahıs da adlî kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli