Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Erdek´te Atamızı özlemle anacağız

Erdek´te Atamızı özlemle anacağız

Erdek Kaymakamlığı, ilçemizde tertiplenecek 10 Kasım programını açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu ve lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vefatının 81´inci yılında tüm yurtta olduğu gibi Erdek´te de anma programı gerçekleştirilecek.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün ebediyete intikalinin 81. Yıldönümü nedeniyle, yapılacak anma programı belli oldu.

Erdek Kaymakamlığı´nca hazırlanan programa göre; Atatürk´ü anma törenlerine 10 Kasım Pazar günü saat 08:45´de Erdek Cumhuriyet Alanı´nda başlanacak.

Alanda, Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapılmasının ardından, saat 09:00`da verilecek işaretle, saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekilecek. Marşın bitiminde bayraklar yarıya indirilecek.

Anma programının ikinci bölümü, Erdek Öğretmenevi ve A.S.O. Konferans Salonu´nda devam edecek.

Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin hazırlamış olduğu program saat 10:00`da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak. Tören günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, slayt gösterileri ve öğrencilerce hazırlanan "Atatürk Oratoryosu"nun sunulmasıyla anma programı devam edecek.

10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü anma programı çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile birlikte sona erecek.

Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli