Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdek CHP´de yeni yapılanma

Erdek CHP´de yeni yapılanma

İlçe Başkanı Uysal istifa etti, kongrede başkan adayı Hale Tar Tuna

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ilçe örgütünde sürpriz bir gelişme yaşandı. 2013 yılından beri ilçe başkanlığı görevini yürüten Metin Uysal, görevinden istifa ederek, 19 Ocak´ta yapılacak kongrede aday olmayacağını açıkladı. Kongrede, Kadın Kolları Başkanı Hale Tar Tuna başkan adayı olacak.

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından, ?Erdek Cumhuriyet Halk Partisi´nin başarılı Kadın Kolları Başkanı Hale Tuna Tar´a, 19 Ocak Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde ilçe başkanlığına adaylık teklifimi kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Kendisine kongrede başarılar diliyor, DESTEKLİYORUM.? mesajını paylaştı.

UYSAL´IN AÇIKLAMASI

2013 yılından beri CHP Erdek İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu belirten Metin Uysal, şu açıklamayı yaptı:

?2013 yılında Hüseyin Sarı´dan devraldığım ilçe başkanlığı görevini bugüne kadar sürdürdüm. Artık yoruldum. Bu yükü biraz da gençler taşısın. Ben her zaman CHP´nin neferiyim. Yine aynı anlayış içinde partim için çalışacağım.?

HALE TAR TUNA NE DİYOR

CHP Erdek İlçe Başkanlığı için aday olan Hale Tar Tuna ise şunları söyledi:

?Benim için çok sürpriz bir gelişme oldu. Hiç beklemiyordum. Beni bu göreve layık gören Belediye Başkanımız Hüseyin Sarı´ya çok teşekkür ediyorum. Göreve seçildiğim takdirde partimin başarısı için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimden geleni yapacağım. Allah utandırmasın.?

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek yeni yapılanma
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli