Erdal Mert Arpaçay'ın Kaderini Değiştireceğiz

Erdal Mert Arpaçay'ın Kaderini Değiştireceğiz

Milliyetçi Harekat Partisi Arpaçay Belediye Başkan Adayı Erdal Mert Sanattan Spora, Kültürden Ekonomiye, Altyapıdan Sağlığa kadar birçok projemizi hazırladık.

Milliyetçi Harekat Partisi Arpaçay Belediye Başkan Adayı Erdal Mert yaptığı açıklamada; “Belediye Başkan Adayı olarak ilçemizde aziz milletimize hizmet etmenin yapılan iyi işlerin üzerine bir tuğla koymanın derdindeyiz. Arpaçay ilçemizi daha modern bil ilçe daha sağlam da güçlü kılabilmek adına projelerimizi hazırladık çalışma arkadaşlarımızla. Arpaçay'da Arpaçaylıların mutlu olması için her gün çalışacağız, üreteceğiz ve daha mutlu bir Arpaçay ortaya çıkartacağız. 

Arpaçay'ın makus kaderini değiştirecek projelerimizden şimdilik sadece 3-5 tanesini açıklıyoruz. Rabbim bu görevi bize nasip eder Arpaçay halkı da omuz verirse Arpaçay'a hizmet bizim boynumuzun borcudur.

En öncelikli projemiz geniş kapsamlı bir Hayvan Pazarı, Hayvan Barınağı, Kapalı Pazar, Mezbahane, Kültür Evi ve Şehir Ormanıdır. projelerimiz bunlarla sınırlı değil zaman zaman açıklayacağız. Söz veriyoruz Arpaçay'ı ihya edeceğiz, makus kaderini değiştireceğiz," dedi.

Kaynak:lider haber ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Arpaçay