19 Nisan 2024 Cuma

ERDAL İNCEAYAN CHP MERKEZ İLÇE’YE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ERDAL İNCEAYAN CHP MERKEZ İLÇE’YE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Isparta

Ocak ayında olağan genel kurulu gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Merkez İlçe Başkanlığı için yeni bir aday var. Bu isim ise Emekli Astsubay Erdal İnceayan.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hatice Perihan KAPCI

15 Aralık 2019 Pazar 20:15

Baskanim basarilar temennisiyle ve bu secimin en iyi adayi olmaniz dolayisiyla Allahin izniyle kazanacaginizi Cenabi Haktan niyaz ederek sizlere duaciyiz...Yolunuz acik olsun..Her zaman yolunuzdayiz. Allah yar ve yardimciniz olsun..

Sosyolog Ali Selcuk KAPCI

15 Aralık 2019 Pazar 20:09

Isparta icin Erdal Bey cok caliskan durust degerli bir siyasetci. Kendisine basarilar dilerim. Hayirli olur insallah.. Kendisinin herkese karsi gostetmis oldugu tebessume minnettariz..Asil olan akp li baskanlar gibi vatandaslara karsi kirici olmamaktir.. Bu ozellik yani kalp kirmamak Sayin Baskanda vardir..Allah muvaffak etsin ins.h. Saygi ve Sevgilerimle.. ..

Hüseyin T.

15 Aralık 2019 Pazar 18:18

Hayırlı olsun başarılar dilerim kazanan partimiz olsun

Eğirdirli Ali

15 Aralık 2019 Pazar 08:12

Her üye aday olabilir, ama başkan olur mu? Orası meçhul.

Partili

15 Aralık 2019 Pazar 01:17

Şu yönetimlere artık emeklileri değil emekçileri alın biraz gençliğe hitap edelim çalışan kesimlerden arkadaşlarımızı partiye kazandiralim arkalarında durarak cesaretlendirelim yoksa ancak parti binasında iktidar oluruz

Can Yılmaz

15 Aralık 2019 Pazar 00:35

Tebrik ederim başarılar partinin bir üyesiyim yılda bir defa bilemedin iki defa gelebiliyorum keşke parti binasında görünce bi hoşgeldin deseydin geçen dönem de sekreterdiniz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR