Erdal Doğan’dan 1930 Bafraspor’a Destek

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden ve Playoff yolunda emin adımlarla ilerleyen 1930 Bafraspor’a Samsun İli Kırmızı Et Üreticileri Başkanı Erdal Doğan maddi ve manevi olarak her zaman desteğe hazırız.

Erdal Doğan’dan 1930 Bafraspor’a Destek

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetimin Kurulu Üyeleri ile birlikte Playoff yolun da ilerleyen 1930 Bafraspor için İlçe de destek turuna çıktılar. 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız şu an takımımız Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 19. haftasına girilirken Playoff yolun da 31 puanla 4. Sırada yer alan takımımız maddi sıkıntıları atlatmak için “ 1930 Bafrasporuna Sahip Çık ” destek turu başlattık. Bu sloganıyla 1930 Bafraspor’a her Bafralıdan destek isteyeceğiz. Bu kapsam da İlçemizdeki Oda Başkanlarımızı makamında ziyaret ederek “ 1930 Bafrasporuna sahip çık” sloganıyla dolaşıyoruz. Bu kapsamda Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Erdal Doğan’ı makamın da ziyarette bulunarak yardım ve destek sözü aldık. Bu bizleri oldukça onure etti. İnşallah birlik beraberlik için de herkesin desteği ile 1930 Bafraspor'u Playoff yolunda ilerleyerek istediğimiz ve arzuladığımız yerlere ulaşacağız.

Ziyarette konuşan Samsun İli Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Erdal Doğan ise; Bafra’da spor ilerlemesine destek vermeliyiz. 1930 Bafraspor bizim çocukluğumuzun takımıydı. O zamanlar da 2.lig görmüş tarihi başarılarla dolu olan futbol takımımızdı. Maalesef şimdi Süper Amatör olması bizleri üzüyor. Ama görüyorum ki Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetim Kurulundaki değerli arkadaşları 1930 Bafraspor’u bu durumdan kurtarmak ve hak ettiği yere getirmek için uğraşıyorlar. Playoff yolunda olan 1930 Bafraspor’a sahip çıkmak gerekir. Ama bu herkesle olacak bir iş. Herkes taşın altına elini koyacak 1930 Bafraspor için.dedi.

Ziyaret 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerin, Samsun İli Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Erdal Doğan’a günün anlam ve önemini belirten 1930 Bafraspor logosu olan Plaket taktim etmesi ile son buldu.

EBUBEKİR YILMAZ

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER