YOLA DEVAM

TFF 2 lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Yılport Samsunspor, TCDD Ankara Demirspor Stadında son haftaların flaş takımı Ankara Demirspor ile kritik bir müsabakaya çıktı. Kırmızı Şimşekler şampiyonluk yolunda bundan sonra içeride ve dışarıda maç kaybetme lüksü kalmadı.

 

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir nezaretinde Geçen hafta içerisinde bu maçın defalarca provası ve çalışması yapıldı. Kırmızı Şimşekler maç maç değerlendirme yaparak puan kaybetmemek adına sıkı ve disiplinli bir şekilde çalışmalar yaparak maçlara hazırlanırken teknik direktörü İsmet Taşdemir de kafasındaki ideal 11’i oluşturabilmek için büyük bir çalışma içerisinde.

 

Yılport Samsunspor Ankara Demirspor maçı öncesi Ankara'da MKE Ankaragücü tesislerinde son antrenmanını yaparak maça hazırlandılar. Ankara deplasmanına akın akın taraftarlar yollara düşerek Anıtkabir'de hep birlikte Ata'nın huzurunda bir araya gelerek birlikte maça TCDD Ankara Demirspor stadyumuna giderek tribünde yerlerini alarak takımlarına destek verdiler.

 

Yılport Samsunspor Ankara deplasmanında Ankara Demirspor karşısında oyuna çok hızlı başladı. İlk dakikalar olmasına rağmen yüzde yüzlük 2 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Ev sahibi ekip Ankara Demirspor orta sahayı bile geçmekte zorluk yaşadı. TCDD Ankara Demirspor Stadyumu’nda stadyumunun tamamı Samsunspor taraftarları dolu olup takımlarına inanılmaz destek verdiler. Efsane Başkan İsmail uyanık protokoldeki yeri almayarak taraftarlar arasında oturmayı tercih etti. Kısacası TCDD Ankara Demirspor Stadyumu’nda tek ses Yılport Samsunspor taraftar hâkimiyeti oldu. Ankara değil sanki Samsun, yer gök kırmızı beyaz. Tek ses Samsunspor. Oyunun hâkimiyeti Yılport Samsunspor oldu. İlk 20 dakika gol sesi gelmedi.

 

İlk yarının bitmesine yakın İsmet Taşdemir gol sesi gelmeyince taktiksel değişikliğe giderek 42. Dakikada Samet Asatekin’i oyundan alarak yerine Bahattin Köseyi oyuna aldı. Ama 3 dakika sonra ilk yarı 0-0 sona erdi. Böylece çift forvetli düzene geçmiş olduk. Sonra dakikalar 58’i gösterdiğinde İlyas Kubilay Yavuz’u oyundan alan Taşdemir, Abdülkadir Özgen’i oyuna sokarak 3’lü forvete döndü oyun. Akın akın rakip kaleye baskı kuran Yılport Samsunspor, Erhan Şentürk’ün vurduğu top kaleciden döndü. Ancak oyuna az önce girmiş olan Abdülkadir Özgen’in önünde kaldı. O da tek vuruşla golü yaptı. Bu golden sonra kontrollü oyunu muhafaza eden Yılport Samsunspor ’da son değişiklik yorulan ve oyundan alınan Ramazan Çevik yerini Savaş Yılmaz’a bıraktı. Yılport Samsunspor golden sonra bu maçta acemilik yapmadı ve kalesinde ciddi bir atak görmeden 90 dakikayı tamamladı. Ve uyanış sezonunda şampiyonluk yolunda yola devam dedi. Yılmadan pes etmeden bu sezonu Şampiyonlukla tamamlayacağız.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR