SERİYE DEVAM BODRUM'A SELAM

TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor için artık geri sayım başladı. Zor haftalar başlıyor. bugüne kadar oynadığımız müsabakalarda küçümsemiyorum ama beyaz grubun zayıf takımlarıyla mücadele ettik. 

Yılport Samsunspor bu hafta çarşamba günden başlamak üzere grubun kuvvetli ekipleri ile peş peşe mücadele başlıyor. Kısacası zor haftalar. Bu hafta çarşamba günü deplasmanda Bodrumsporla karşılaşacak olan kırmızı şimşekler Bodrumspor sahasının suni çim olması dolayısıyla futbolcular zorluk çekerler mi bilemem. Bodrumspor'u da mağlup ederek 5'te 5 yapıp büyük bir engeli de aşmış olacak, akabinde pazar günü kendi evinde kastamonusporu komuk edecek olan yılport samsunspor bu iki müsabakadan kayıpsız ayrıldığı taktirde yoluna emin adımlarla devam etmiş olacak. 

Bu arada defansımızın başarılı stoperlerinden Ercan Yazıcı antremanda çime takılması sonucu yan bağlarında yırtılma tespit edilmiştir. İstanbul'da tedavisi devam eden Yazıcı şayet ameliyat olursa 6 ay sahalardan uzak kalacak. Bu da Yazıcı için sezonu kapatması anlamına gelmektedir. Yazıcı'yı aratmayacak bir futbolcu keşfettti Taner Taşkın: Nuri Terliksiz. Gaziantep maçında başarılı savunma yapan bu futbolcu taraftarlardan tam not aldı. 

Bugün Nuri Asan tesislerindeydik. Gazetem Denge Spor adına antremanları seyrederek Yılport Samsunspor başkanı İsmail Uyanık'la sohbet imkanı buldum. Bana "efsaneler ölmez" diyerek hem kendisini hem de beni kastetmiş oldu. 50 yıldır takip ettiğim sevdam Samsunspor'u yüceltebilmek için bugünlere geldik. Hep sevdamızın peşinde koştuk. Yılport Samsunspor bugün yapılan idman sonrası havayolu ile İstanbul üzerinden Bodrum'a hareket edecekler. Çarşamba günü yapılacak olan zorlu müsabakadan sonra acilen Samsun'a dönecek olan kafile, tesislerde Kastamonuspor maçı hazırlığını sürdürecekler. Taner Taşkın 1 haftada 3 maç yapmanın ne kadar zor olduğunu bugün yaptığı basın toplantısında "Diğer takımlar da aynı şeyi yapıyorlar değişen bir şey yok. Kadromuz geniş, rotasyon yapabilirim lüzum hissedersek. Şimdilik Bodrum'da sahaya Gaziantepspor kadrosunu süreceğim." diyerek ifade etti. Zor haftalar başlıyor. Yılport Samsunspor'un şampiyon olabilmesi için bu haftaları kayıpsız kapatması gerekiyor. Buna da yürekten inanıyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN !

erdal-cansu-001.jpeg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR