Erbakan Gümüşhane’ye geliyor

Milli Görüşün lideri merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Muhammet Fatih Erbakan, Gümüşhane’ye gelecek.

Erbakan Gümüşhane’ye geliyor
Milli Görüşün lideri merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Muhammet Fatih Erbakan, Gümüşhane’ye gelecek.

Saadet Partisi (SP) tarafından Erbakan’ın vefatının 4. yılı nedeniyle 11 Mart tarihinde saat 19.00'da düzenlenecek anma programına katılacak olan oğul Erbakan, Gümüşhanelilerle Atatürk Kültür Merkezinde buluşacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan SP İl Başkanı Avukat Akın Demir, Ahmet Ziyauddin Gümüşhanevi Hazretlerinin dergâh geleneğinin temsilcisi merhum Mehmet Zahit Kotku Hocanın duası ve tavsiyesi ile girdiği siyasi hayatında renkli ve yerli bir iz bırakan merhum Erbakan’ın, tevazu ve nezaketi ile ilginin odağı olan oğlu Fatih Erbakan’ın bakış açısı ile tanımaya çalışacaklarını söyledi.

“ERBAKAN SADECE TÜRKİYE DEĞİL, ÜMMET COĞRAFYASINDA, MAZLUM COĞRAFYASINDA TANINAN BİR LİDERDİ”

Merhum Erbakan’ın sadece Türkiye’de değil ümmet coğrafyasının tamamında hatta mazlum dünyanın dört bir köşesinde tanınan bir lider olduğunu belirten Demir, “Ümmet ve mazlum milletlerin yanında onu var eden umdeleri bilmek aynı zamanda onun siyasi bilincini tanımak demektir. Refah-yol iktidarı döneminde yerli ve milli kalkınmayı- faiz lobisine karşı havuz sistemini- İslam âleminin sorunlarına kulak tıkayan BM yerine D8 i inşa eden Erbakan hoca ırkçı emperyalist güçlerin hedefi haline gelmiştir. Ülkemizde ki yapay sorunlar Hocanın feraseti ile tek tek hallolunmaya başlayınca Türkiye zincirlerinden kurtulmuştur. Denk bütçe yakalanmış, borçlanmaya gidilmemiş, halkın refah düzeyi yükselmiş, İslam ülkeleri arasında ekonomik ve sosyal işbirlikleri başlamış hülasa batı medyasının ifadesi ile Osmanlı yeniden canlanmıştı. Erbakan Hocamız batıya ve ırkçı emperyalist güçlere İnebahtı savaşında donanmasını kaybeden Osmanlı Sadrazamının sözünü hatırlatırcasına bu millet bir defa ayağa kalkarsa bir daha kimsenin onu oturtmaya gücünün yetmeyeceği ifade ediyordu.” dedi.

“MİLLET ERBAKAN’A 28 ŞUBAT’TA SAHİP ÇIKMADI”

Bu milletin üzerinde ki külleri üfleyen lidere 28 Şubat’ta sahip çıkılamadığını, gülün hallacı yaraladığı gibi 28 Şubat yalanına inanan öz vatan evlatlarının tavrının Erbakan hocayı yaraladığını dile getiren Demir, “Irkçı emperyalist güçlerin, yerli işbirlikçilerin Hocaya düşmanlığını anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. İşte bu hadiseden dolayıdır ki Rahmetli Erbakan Hoca yine bir Şubat günü hakka vasıl olmuştur. Rahmetli Hoca Rabbinin makamında dururken bizlerde Tevfik Fikret gibi millet olarak o kutlu liderin ruhaniyetinden istimdat makamında beklemekteyiz. Rabbim Erbakan Hocamıza Rahmeti ile muamele ederken bizlerin de muini olması temennisi ile anma programına bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER