“Erasmus+Ka107 Projesi” Kapsamında Üniversitemiz Bosna Hersek’ten 2 Akademik Personeli Ağırladı

Tarih : 2019-10-21 / Kategori : Eğitim

“Erasmus+Ka107 Projesi” Kapsamında Üniversitemiz Bosna Hersek’ten 2 Akademik Personeli Ağırladı

         Erasmus+ Ka107 Projesi kapsamında 31 Eylül-04 Ekim 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz, Bosna Hersek Tuzla Üniversitesi’nden iki akademik personeli ağırladı.
 

           Erasmus+Ka107 Projesi kapsamında Bosna Hersek Tuzla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden Doç. Dr. Ermina Smajlovic ve Doç. Dr. Dzeneta Omerdic, Üniversitemizde bankacılık, pazarlama, hukuk ve çok kültürlülük konularında bilgi alışverişinde bulundular.
         Rektör Vekili  Prof. Dr. Selahattin Çelebi ‘yi de makamında ziyaret eden misafir akademisyenler, Iğdır Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalamayı, gelecek süreçte akademik personel ve öğrenci değişimine katkı sağlamayı, uluslararası konferanslar ve kongreler düzenleyerek iki üniversite arasındaki bağları kuvvetlendirmeyi hedeflediklerini dile getirdiler.
           Ziyaret esnasında Doç. Dr. Smajlovic ve Omerdic, Iğdır Üniversitesi'nin kendilerine göstermiş olduğu yakınlıktan ötürü memnuniyet duyduklarını; şehir turu ve turistik yerlere ziyaret imkânı sağladıkları için de Erasmus Koordinatörlüğü'ne teşekkür ettiklerini belirttiler.
            Öte yandan; iki üniversite arasındaki değişim programından faydalanan Mühendislik Fakültesi Arş. Gör. Bircan Arslannur, 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek Tuzla Üniversitesi'nde bulunurken öğrenci hareketliliği değişimine katılan Mühendislik Fakültesi öğrencilerimizden birinin de, Bosna Hersek Tuzla Üniversitesi'nde bulunduğu ifade edildi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası