Haberler

Enkazdan sağ çıkarılan Meriç Dişli'nin sözleri, izleyenleri derinden etkiledi

Güncelleme:

Elazığ'daki depremde eşini, oğlunu ve doğmamış çocuğunu kaybeden, kendisi de 12 saat sonra enkazdan yaralı olarak çıkarılan Meriç Dişli'nin sözleri izleyenleri duygulandırdı.

Elazığ'da yıkımın gerçekleştiği bölgede eşini, oğlunu ve doğmamış çocuğunu kaybeden, kendisi de 12 saat sonra enkazdan çıkarılan yaralı Meriç Dişli'nin sözleri izleyen herkesi duygulandırdı. Video, kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.

"BİR NEFESİN KIYMETİNİ BİLİN"

Yaşadığı dramı anlatan Meriç Dişli, "Nefesinizin kıymetini bilin. Bir nefesin kıymetini bilin. 12 saat enkaz altında kaldım. Çoluk çocuğum gitti, eşim gitti. Bu nedenle bir nefesinizin kıymetini bilin. Gelinimi kaybettim, hanımı kaybettim, çocuğumu kaybettim, iş yerini kaybettim, evim gitti, arabalarım gitti" ifadelerini kullandı.

"ÇOLUK ÇOCUĞUNUZUN KIYMETİNİ BİLİN"

Açıklamasının devamında "Bana dua edin, eşime, oğluma" sözlerine yer veren Meriç, şöyle devam etti: "Demek ki, Cenab-ı Allah, ben bu yükü çekebilirim diye bu imtihanı verdi. Yoksa vermezdi bu imtihanı. Çoluk-çocuğunuzun kıymetini bilin. Kendi nefesinizin kıymetini bilin."

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Sosyal Medya Elazığ Meriç 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (66)

CONI:

simdi bi yerde gordum yapilan yardimlarin bir kismi ENSAR vakfina aktarilmis bilmem dogru mu yalan mi

30
77
yanıtYanıtla
Nurankaradeniz:

Ben devletinin yardımları en iyi şekilde depremzedeler e harcadigina inanıyorum.Eski hükümetlerde depremzedelere yardımlar geç gidiyordu 24saat sonra gidilirdi yardımda çadırdan ibaretti yetmiyordu birde şimdi depremzedeler e dayalidoseli daireler köy ise hayvan ahir ev herşey veriyorlar gören gözler görüyor.,İftira atilmasin.ALLAH,devletimize zeval vermesin,

40
23
yanıtYanıtla
CEYLAN MUTLU:

NURAN YIL 2020 FARK EDERSEN SENİN BAHSETTİĞİN 1999 DEPREMİ BUNDAN 21 YIL ÖNCEYDİ YANİ BU DEMEKKİ BİR ZAHMET GİTSİNLER TEKNOLOJİ ARTIK COK GELİSTİ DEĞİL Mİ EN BASİTİNDEN YIRMI YIL ÖNCE TELEFONDAN NETE GİREMİYORDUN ŞİMDİ GİRİYORSUN

yanıt20
yanıt19
BÜLENT YAVUZ:

SEN NEDEN BAHSEDİYORSUN BURDA YIKILAN 87 KONUT ORDA 1000 LERCE HİÇMİ AKLIN MANTIĞIN YOK BIRAK 21 SENE ÖNCE OLMASINI 87 ENKAZ 1000LERCE ENKAZ

yanıt1
yanıt0
Ahm Ayn:

şimdiki teknoloji ile ozamanki birmi şimdi osursan dünyanın öbür ucundan duyuluyor. yardsımlarla olmuyor bu işler zamanında tedbir alınmalı.

yanıt1
yanıt0
Yorumcu:

Bundan daha büyük acı varmı şu yalan dünyada. Allah sabırlar versin.

37
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

ALLAH sabır versin diyecek söz yok

28
1
yanıtYanıtla
Oozn:

Hakkını filanda arama amca allahın takdiriymiş de geç

15
14
yanıtYanıtla
SERHAT:

Sen evini yönetmeliklere, kanunlara uygun dört dörtlük yaptın da devlet gelip altına dinamit mi koydu boş yapıyorsunuz beyinlerinizi kullanmayı öğrenin sen kendi canını düşünmezsen kimse düşünmez.

yanıt5
yanıt6
ozon değil çamaşırsuyu:

Başına gelince görürürz takdiri ilahi mi diyorsun yoksa herkesden tek tek hesap mı soruyorson

yanıt4
yanıt4
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title