1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engelsiz Kutlu Doğum Haftası sevinci
Engelsiz Kutlu Doğum Haftası sevinci

Engelsiz Kutlu Doğum Haftası sevinci

Kars Valisi Rahmi Doğan eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İl Müftülüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan programa katıldı.

A+A-

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kuran’-ı Kerim tilavetinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan sinevizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan ilahiler ve bir ayet bir hadis sunumu ve İl Müftülüğü tasavvuf musikisi korosunun sunumunun ardından Vali Rahmi Doğan bir konuşma yaptı.

Vali Rahmi Doğan, konuşmasında; Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (sav)’in Kutlu Doğumu gibi böylesine önemli bir haftada, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören çocukların hazırladığı gösterileri çok beğendiğini ve çok duygulandığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti ve Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (sav)’in hayatından kesitler anlattı.

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören çocukların hazırlamış oldukları hediyeyi Vali Doğan'a sunmaları ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle program sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.