Aksu, “10 yıldır muhtarlarla beraber yürüyoruz“

GÜNDEM 15.01.2019 - 17:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2697+ kez okundu.
 

Aksu, “10 yıldır muhtarlarla beraber yürüyoruz“

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu öğle yemeğinde Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi. Tibor Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe merkez mahalle muhtarının yanı sıra köy muhtarları da katıldı.
Başkan Kerim Aksu, iki dönemdir muhtarlarla, omuz omuza bu kenti yönettiklerini belirterek, 10 yıllık çalışmaların sunumunu yaptı. Başkan Aksu konuşmasında; ‘’Öncelikle hepinize zaman ayırıp katıldığınız için teşekkür ederim. 10 yıllık görev süremiz içinde sizlerle koordineli çalışmalar yürüterek kentimizde hizmet götürmediğimiz mahalle kalmadı. El birliği ile şehrimizin tüm sorunlarını çözmek için uğraşıyoruz. Bu çalışmaları sadece mahalleler ile de sınırlamadık, birçok köyümüze de destek verdik. Özellikle köy muhtarlarımızın sıkıntılarını, köylere hizmet gitmediğini iyi biliyorum. Özel idarenin sıkıntıları, köyde ki yaşayan vatandaşlarımızın hizmet almasını engelledi. Şehrimizin %80’i bugün doğalgaz alıyor. Yeni yaptığımız asfaltladığımız bütün mahalle yollarımızı AKSA doğalgaz sebebiyle yıktı. Biz yeniden yapıyoruz. AKSA’nın bize verdiği yol yapım ücreti 2 milyon, bizim yenileme için harcadığımız para 60 milyon. Bu maliyetler belediyenin imkânlarıyla gerçekleşiyor. Batlama- Devlet Hastanesi arasına geçiş yapıp ulaşım mesafesini kısaltacağız.16 yıldır Batlama ve Dereli yolunu yapamayanlar, bugün bize ne yaptınız diyorlar. 10 yılda 160 km yeniden yol yapmışız. Özel İdarenin durumunu hepimiz biliyoruz. Belediyenin borcu bütçesinin yarısının altıda, ama Özel İdarenin borcu bütçenin kaç katı biliyor musunuz? Belediyede ki çarkı işleteceklermiş, Allah’ınızı severseniz kendi çarkınızı bizim çarkımıza sokmayın. Biz sizin çarkınızı gördük ve biliyoruz.  Siz o çarkı belediyeye getirirseniz 1 sene sonra belediyede iflas eder. Bugün Giresun Belediyesi 28 müdürlüğüyle köşe bucak çalışıyor. Ben bütün çalışmalarda bizlerle koordineli çalışan bütün muhtarlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim “ dedi. KÜLTÜR MERKEZİ 29 EKİM, TAMİRHANE 20 MAYIS’TA AÇILACAK Yeni projelerin bitirileceği tarihleri de muhtarlara açıklayan Başkan Aksu; ‘’Yeni Makine İkmal Müdürlüğümüzü 20 Mayıs’ta, Kültür ve Sanat Merkezimizi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında açmayı planlıyoruz. Teleferik projesini bu ay sonunda detaylı olarak açıklayacağım. Proje yapıma başladıktan kısa süre sonra vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak’’ şeklinde konuşmasını tamamladı. Başkan Aksu’nun konuşmasının ardından muhtarlar adına söz alan Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin, Başkan Aksu’ya kendilerine verdiği destekler için teşekkür ederken, her konuda kendilerine yardımcı olduğunu söyledi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu öğle yemeğinde Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları ile bir araya geldi. Tibor Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe merkez mahalle muhtarının yanı sıra köy muhtarları da katıldı.

Başkan Kerim Aksu, iki dönemdir muhtarlarla, omuz omuza bu kenti yönettiklerini belirterek, 10 yıllık çalışmaların sunumunu yaptı. Başkan Aksu konuşmasında; ‘’Öncelikle hepinize zaman ayırıp katıldığınız için teşekkür ederim. 10 yıllık görev süremiz içinde sizlerle koordineli çalışmalar yürüterek kentimizde hizmet götürmediğimiz mahalle kalmadı. El birliği ile şehrimizin tüm sorunlarını çözmek için uğraşıyoruz. Bu çalışmaları sadece mahalleler ile de sınırlamadık, birçok köyümüze de destek verdik. Özellikle köy muhtarlarımızın sıkıntılarını, köylere hizmet gitmediğini iyi biliyorum. Özel idarenin sıkıntıları, köyde ki yaşayan vatandaşlarımızın hizmet almasını engelledi. Şehrimizin %80’i bugün doğalgaz alıyor. Yeni yaptığımız asfaltladığımız bütün mahalle yollarımızı AKSA doğalgaz sebebiyle yıktı. Biz yeniden yapıyoruz. AKSA’nın bize verdiği yol yapım ücreti 2 milyon, bizim yenileme için harcadığımız para 60 milyon. Bu maliyetler belediyenin imkânlarıyla gerçekleşiyor. Batlama- Devlet Hastanesi arasına geçiş yapıp ulaşım mesafesini kısaltacağız.16 yıldır Batlama ve Dereli yolunu yapamayanlar, bugün bize ne yaptınız diyorlar. 10 yılda 160 km yeniden yol yapmışız. Özel İdarenin durumunu hepimiz biliyoruz. Belediyenin borcu bütçesinin yarısının altıda, ama Özel İdarenin borcu bütçenin kaç katı biliyor musunuz? Belediyede ki çarkı işleteceklermiş, Allah’ınızı severseniz kendi çarkınızı bizim çarkımıza sokmayın. Biz sizin çarkınızı gördük ve biliyoruz.  Siz o çarkı belediyeye getirirseniz 1 sene sonra belediyede iflas eder. Bugün Giresun Belediyesi 28 müdürlüğüyle köşe bucak çalışıyor. Ben bütün çalışmalarda bizlerle koordineli çalışan bütün muhtarlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim “ dedi.

KÜLTÜR MERKEZİ 29 EKİM, TAMİRHANE 20 MAYIS’TA AÇILACAK Yeni projelerin bitirileceği tarihleri de muhtarlara açıklayan Başkan Aksu; ‘’Yeni Makine İkmal Müdürlüğümüzü 20 Mayıs’ta, Kültür ve Sanat Merkezimizi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında açmayı planlıyoruz. Teleferik projesini bu ay sonunda detaylı olarak açıklayacağım. Proje yapıma başladıktan kısa süre sonra vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak’’ şeklinde konuşmasını tamamladı.

Başkan Aksu’nun konuşmasının ardından muhtarlar adına söz alan Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Ali Şahin, Başkan Aksu’ya kendilerine verdiği destekler için teşekkür ederken, her konuda kendilerine yardımcı olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.