son haberler

Engelli Vatandaşın Yol Sevinci!

Yayınlanma Tarihi: 6 Ekim 2020 okunma

Engelli Vatandaşın Yol Sevinci!
Gündem
0

Ataköy Mahallesi’nde yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan engelli vatandaş yetkililere teşekkür ederken akülü araca ihtiyacı olduğunu söyleyerek hayırseverlere seslendi.

Ünye’nin Ataköy Mahallesi’nde yolları bozuk olması nedeniyle tekerlekli sandalyesiyle dolaşamayan ve evine rahat bir şekilde gidip gelemeyen engelli Hasan Erdoğan’a ait olan yol, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.  Ataköy Muhtarı İsmet Keskin, Ulaşım Daire Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu’na sorunu bildirerek yardım istedi. Başkan Hatipoğlu da yol sorunun çözülmesi talimatını vererek engelli vatandaşın yolu yapıldı.

Yolunun yapılmasına sevinen ve kendisi gibi biri kız 2 çocuğu engelli olan Hasan Erdoğan, “yolumun yapılmasına vesile olan herkesten Allah razı olsun.Yolum yapıldı, mutluyum. Lakin akülü araca ihtiyacım var. Hayırseverlerden yardım bekliyorum” dedi

Ataköy Muhtarı İsmet Keskin ise “Engelli kardeşimizin evi 100-150 metre ileride biz telefonla Yol Ulaşım Daire Başkanımız Abdulkadir Hatipoğlu’na yol sorunumuzu bildirdik. Başkanımız da yolu diğer yola bağlayarak engelli kardeşimizin yolu yapılmış oldu. Burada bir 20 metrelik daha yolumuz var. Bu yol ise engelli kardeşimizin abisinin evine giden yoldur. Bu yolu da eğer çakıl taşı ile yaparlarsa engelli kardeşimiz abisine kolaylıkla gidebilir. Engelli kardeşimizim yolu yapıldı ancak bu seferde akülü arabası yok. Bir hayırseverler tarafından araba temin edilirse engelli kardeşimiz daha da mutlu olacaktır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi GÜLER’e,Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem ATİK ve Yol Ulaşım Daire Başkanımız Abdulkadir HATİPOĞLU’na teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.