Cinayet 17 Mart tarihinde Karamürsel Kayacık Mahallesi Akasya Sokak üzerinde meydana gelmişti.  Akasya Sokak üzerindeki bir evde yaşayan ve geçimini elektrikli engelli aracıyla kuruyemiş satarak sağlayan bedensel engelli Muktedir Çapur(50), evinin giriş bölümünde, ailesi tarafından ölü bulunmuştu. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerine yapılan incelemede boğazında kesikler olan Muktedir Çapur'un öldüğü tespit etmişti.

160 TL VE 6 PAKET SİGARA

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çapur'u 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çaldığı iddia edilen 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonrasında Çapur'u öldürdüğü iddia edilen Gürsel Kızıldağ (25) ve Burak Gülfidan yakalanarak gözaltına alınmıştı. 

KARAR SONRASI BAYILDI

Gürsel Kızıldağ’ın yargılandığı davada bugün karar çıktı. Kocaeli Adliyesi 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, katil zanlısı Gürsel Kızıldağ'ın ‘kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına, yağma' suçundan 13 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Sanık Burak Gülfidan'a ise ‘yağma' suçundan 10 yıl 10 ay hapis cezası verildi. Mahkeme heyetinin kararını duyan Gürsel Kızıldağ fenalık geçirerek baygınlık geçirdi.