reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.963,96 -2.241

Engelli Öğrenciye Doğum Günü Sürprizi Kalpleri Isıttı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi :
Engelli Öğrenciye Doğum Günü Sürprizi Kalpleri Isıttı
reklam

Engelli Öğrenciye Doğum Günü Sürprizi Kalpleri Isıttı

Kırklareli Engelliler Umut Spor Kulübü ve Derneği öğrencisi Barış Babacan’ın doğum günü, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Teşkilatı tarafından kutlandı.

 

Kırklareli Engelliler Umut Spor Kulübü ve Derneği öğrencisi Barış Babacan’ın doğum günü kutlamasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Teşkilatı Barış Babacan’ı doğum gününde yalnız bırakmadılar.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cafer Toklucu ve Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, doğum günü etkinliğine katılarak burada ki öğretmen ve öğrencilere destek verdiler.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, konuya ilişkin açıklamasında: “Engelli kardeşlerimizin ve özel eğitim alan öğrencilerimizin dinlerin ve dillerin bir arada yaşadığı hoşgörü şehrinde kendilerini yalnız hissetmemeleri için çaba göstermeliyiz. Düzenli olarak bu kardeşlerimizin ev temizliği, özel bakımlarını, hastaneye nakillerini, ibadethanelere gitmeleri ve engelli araçlarının hediye edilmesi gibi çalışmalarımızı yürütüyoruz.”dedi.

Öğrencilerin sevinçlerinin gözlerinden okunduğunu belirten İl Başkanı Alper Çiler ise: “Öğrencimiz bir yaşına daha girdi. Umut dolu günler onun onların olsun.Biz kendilere destek olmaya yanlarında olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Başkan Çiler, açıklamasının devamında: “Engellilerimizin başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi hayat şartlarına kavuşabilmeleri için yapılan çalışmalar, toplumsal ilgi ve duyarlılığımız ile hız kazanacaktır. Bu çerçevede engellilerimizin üreten, bağımsız bireyler olarak, spordan sanata, ticarete ve sosyal hayatın bütün alanlarında etkin biçimde yer alabilmesi için sivil toplum kuruluşlarımıza, medyamıza ve vatandaşlarımıza da ayrı ayrı görevler düşüyor. Partimiz iktidara geldiği günden bu yana en önemli görevlerinden biri Engelli kardeşlerimiz için daha yaşanabilir bir ülke mümkündür, anlayışı ile gerek kanuni altyapı gerekse sosyal çalışmalarda kısa zamanda büyük aşama kaydedilmesini sağlamıştır. Ancak biz bu gelinen nokta ile de yetinmeyerek daha iyisi için çalışmalar yürütmeye devam etmekteyiz.”dedi.

 

Haber/Kaynak: Sınırkent