Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Enerji Bakanı Taner Yıldız Aksaray`a geldi

Enerji Bakanı Taner Yıldız Aksaray`a geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İstişare Toplantısı için Aksaray’a geldi.

      Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İstişare Toplantısı için Aksaray’a geldi. Aksaray Belediyesi`ni ziyaretinde konuşan Bakan Yıldız, "Oy vermek Türkiye`nin geleceği ile ilgili karar vermektir" dedi. 
İlk olarak Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yıldız, 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, “Şu anda seçime 8 gün kaldı. İnşallah 9 seçimi geride bıraktık. Ama her defasında biz güçlenerek çıktık. Çünkü doğru yaptığımız kadar güçlendiğimizi hamdolsun her defasında fark ettik. Doğruları yapmaya devam edeceğiz. Ülkemiz için, geleceğimiz için en önemli seçimlerden bir tanesine giriyoruz. Vatandaşlarımızın yalnızca bir vatandaşlık hakkı, yalnızca bir seçimde oy kullanmak olarak bakmamalarını özellikle tavsiye ediyorum. Bunu istirham ediyorum. Çünkü katılım oranının yüksek olması gerek bütün vatandaşlarımızın Türkiye’nin geleceği ile ilgili karar vermesi, gerekse de Türkiye’nin bugünkü konularının müdahale etmesi anlamındadır. Vatandaşımızın, halkımızın her türlü müdahalesi sandık vasıtası ile seçim vasıtası ile olmaktadır. Ama vesayet rejimlerinin müdahalesi sandığa mani olmak üzerinedir. O yüzden vatandaşımız yalnızca kendi oyuna değil ülkesine de sahip çıkmış olacak. Biz partimize oy veren, AK Parti`ye oy veren ve vermeyen bütün vatandaşlarımızın bütün vatandaşlarımıza bunu tavsiye ediyoruz. Katılım oranının yüksek olması özellikle çoğulcu demokrasiye geçişi ile de alakalı önemli bir husustur. O yüzden önümüzdeki pazara hep beraber sandıkların başına gideceğiz ve orada Türkiye’nin geleceğini Allah’ın izni ile şekillendirmiş olacağız” dedi.

Yıldız;Oy sandığının üzerine oturmak suçtur

    Aksaray`da bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun "Eğer elektrik kesilirse sandığın üstüne oturun" sözünü hatırlatarak, "Elektrikle alakalı Allah`ın izniyle bir sıkıntı olmaz. Sandık üzerine oturmak suçtur" dedi. 
AK Parti İstişareToplantısı için Aksaray`a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir otelde partililerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Bakan Taner Yıldız, “Kimseyi sandıkların üzerine oturtmayın arkadaşlar. Elektrikle alakalı Allah’ın izni ile bir sıkıntı olmaz. Sandık üzerine oturmak suçtur. Bakın, Sayın Kılıçdaroğlu dedi ki, ‘Eğer elektrik kesilirse sandığın üstüne oturun’ dedi. 70 kilodan fazla oturursanız sandık kırılır arkadaşlar. Plastik olduğu için, şeffaf olduğu için kırılıyor. Eskiden tahta sandıklar olarak hafızasında kalanlar yanılıyorlar. Sayım ve döküm işleminde sandığın yerini bile değiştiremezsiniz. Bırakın üzerine oturmayı, sandığı alıp 5 metre öbür tarafa koyamazsın. Bulunduğu yerde sayılacak o. Bununla alakalı kanun var. İlgili maddesi var. Yüksek seçim kurulunun emanetidir. Zimmetlidir. 174 bin sandık yaklaşık, yüksek seçim kurulu tarafından sandık başkanlarına zimmetlidir arkadaşlar. 2 ile 5 ay arasında cezası vardır. O yüzden, kafasına geldiği gibi kullanılan cümlelerin hiç bir şekilde karşılığı yoktur. Bizler kanunlara aykırı davranmayacağız ve seçim işlemindeki bütün düzenimizi yine kanunlara göre alacağız” dedi.



Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi
İnşaat hizmet sektörü yönünü arıyor
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor
META'ya çifte ceza!
İnegöl ulaşımda çağ atlayacak
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Atama kararları Resmi Gazete'de
Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8723,07%0,06
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,10% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2235,54% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı