TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Endüstri 4.0 hayatın her yerinde

Provis Bilişim Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ayla, Endüstri 4.0’ı yalnızca üretim ve sanayi sektörü ile sınırlı görmediklerini ve değişimi tüm hayata yaymayı hedeflediklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2017 07:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Endüstri 4.0 hayatın her yerinde

KENAN YEŞİL

Ege Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) ile Ege Genç İşadamları Derneği’nin (EGİAD) ortak düzenlediği Sanayide Dönüşüm ve Endüstri 4.0” zirvesinde Provis Bilişim Sistemleri de yer aldı. Sunduğu teknolojik çözümlerle artan rekabet koşullarında iş ortaklarına avantaj sağlayan Provis Bilişim Sistemleri, Endüstri 4.0’ın uzmanlar tarafından tartışıldığı zirveyi Provis’in yüksek teknolojili çözümleri sayesinde tüm dünyaya canlı olarak yayınladı. Şirket olarak Endüstri 4.0’ı yalnızca üretim ve sanayi sektörü ile sınırlı görmediklerini ve değişimi tüm hayata yaymayı hedeflediklerini belirten Provis Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Ayla, “Hayatın her alanında insan faktörünün etkisini minimuma indiren, kendi kendine karar verme yetisine sahip tüm teknolojileri Endüstri 4.0 kapsamında değerlendirebiliriz. Bu kapsamda teknoloji üreten benzer firmalar arasındaki rekabetin de sona geldiğini düşünmek gerekir. Firmaların uzman oldukları alanlarda işbirliği yaparak ortak değerler üreteceği bir dönemin kapıları açıldı. Biz de firma olarak başta Cisco Systems olmak üzere, teknoloji iş ortaklarımızın ürünleri ile dijital dönüşümün olmazsa olmazlarından hızlı ve stabil çalışan iletişim altyapıları, veri depolanması ve veri güvenliğinin sağlanması gibi temel hizmetlerle Endüstri 4.0 projelerinin önemli bir teknoloji bileşeni olmayı hedefliyoruz” dedi.

ZİRVEYİ CANLI YAYINLADILAR

Sponsorlar arasında yer aldıkları “Sanayide Dönüşüm ve Endüstri 4.0” zirvesinde de Endüstri 4.0’ın hayatın her alanında yapacağı etkiye güzel bir örnek sergilediklerini belirten Ayla, “Burada Cisco System ve Provis ortak çalışmasıyla, Cisco konferans cihazı MX700 telekonferans sistemi ve Webex altyapısını kullanarak zirveyi internet üzerinden canlı yayınladık. İsteyen üyeler ilerleyen zamanlarda tüm gün süren bu toplantıya Cisco Cloud üzerinden de istedikleri zaman erişebilecek. Endüstri 4.0 dönüşümü, hayatın her alanında bu gibi kolaylıklar ve değişimler sağlayacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.