YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    En sevdiğiniz baharatların ilk hallerini tanıyabilir misiniz?

    Dünya üzerinde 100'den fazla baharat türü vardır ancak bunların içinde popüler olan ve birçok kişinin damak tadına hitap eden 15, 20 çeşit baharat bulunabilir. Biz de popüler olan 8 baharat çeşitlerinin ilk halleriyle sizleri tanıştırmak istedik. Bakalım içlerinden hangilerini tanıyabileceksiniz. Biz bu testte çok zorlandık, söylemeden edemeyeceğiz :)

    Susamın bir bakla içinde yetiştiğini ya da safranın bir çiçeğin unu olduğunu biliyor muydunuz? Hamur işlerinde sıkça kullanılan susam, sosların vazgeçilmezi olan hardal ya da altından daha kıymetli olan safranın ilk halinin çiçek şeklinde olması herkeste bir şaşkınlık yaratıyor.

    Yemeklerimizin vazgeçilmez parçaları olan baharatlar yeri geliyor bizlere şifa sağlıyor. Soğuk algınlığı tedavisinde ilaç yerine destek aldığımız baharatların sofraya gelmeden önceki halleri tahmin edilemeyecek kadar farklı. İşte baharatların ilk halleri.

    Chef GPT

    En sevdiğiniz baharatların ilk hallerini tanıyabilir misiniz?

    En Çok Aranan Haberler