En İyi Netfix Dizileri Hangileridir?

2019'un en iyi Netflix dizileri hangileridir? 2020'nin en iyi Netflix dizileri hangileridir? Netflix aksiyon ve olağanüstü konuları olan dizileri hangileridir?

Magazin 08.10.2020, 12:22
En İyi Netfix Dizileri Hangileridir?

Stranger Things

İlk bölümü 15 Temmuz 2016 yılında yayınlanmıştır. Dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Duffer Kardeşler üstlenmiştir. ABD yapımı bir bilim kurgu dizisidir. Dizi hala devam etmektedir ve şu ana kadar 3 sezon yayınlanmıştır.

Oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Sadie Sink, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Joe Keery, Natalia Dyer, Charlie Heaton gibi isimler yer almaktadır.

Dizinin konusu ise şu şekildedir: 1980 yılında Hawkins adındaki kasabada doğaüstü olaylar nedeniyle bir çocuk kaybolur. Kaybolan arkadaşları Will’i bulmak için Dustin, Lukas ve Mike ellerinden geleni yaparlar ve yine bir gün arkadaşlarını ararken doğaüstü güçlere sahip olan Eleven adında bir kızla tanışırlar.

Eleven sayesinde arkadaşlarının ‘Baş Aşağı Dünya’ olarak adlandırılan başka bir evrende olduğunu öğrenirler.

La Casa De Papel

İlk bölümü 2 Mayıs 2017’de yayınlanan İspanyol yapımı bir dizidir. Alex Pina tarafından yaratılan dizi, suç ve soygun türündedir. Dizi iki kısım halinde İspanyol Antena 3’te yayınlanmıştır. Daha sonra Netflix, dizinin haklarını satın almıştır. Şu anda devam eden dizinin 4 sezonu yayınlanmıştır.

Dizide Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herrán ve Jaime Lorente gibi isimler yer almaktadır.

Dizi İspanya Merkez Bankasını soymaya çalışan bir grup soyguncuyu konu almaktadır.

Dark

Netflix’in ilk Alman dizisidir. İlk sezonu 1 Aralık 2017 tarihinde yayınlanmıştır ve 27 Haziran 2020 tarihinde de son sezonu yayımlanmıştır. Üç sezonluk bir dizidir. Gerilim, dram, bilim kurgu, gizem türündedir.

Oyuncu kadrosunda Louis Hofmann, Maja Schöne, Oliver Masucci, Stephan Kampwirth, Angela Winkler, Jördis Triebel, Daan Lennard Liebrenz, Lisa Vicari ve Moritz Jahn gibi isimler vardır.

Almanya’da Winden isimli kasabada çocuklar esrarengiz bir şekilde kaybolur. Jonas, esrarengiz bir şekilde kaybolan Mikkel’ı bulmak için çocuğun kaybolduğu mağaraya gider ve burada bir geçit bulur.

Bu geçit sayesinde 33 yıl geriye ya da 33 yıl ileriye gidilebilir. Jonas, bu yolculuğu süresince çeşitli zorluklarla karşılaşır.

The Crown

İlk bölümü 4 Kasım 2016’da yayınlanan dizi, hala devam etmektedir ve şu ana kadar 3 sezonu yayınlanmıştır. Dizi, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in hayatını anlatmaktadır. İlk iki sezon Kraliçe rolünü Claire Foy üstlenirken, üçüncü sezonda Kraliçe II. Elizabeth’i Oscar ödüllü Olivia Colman oynamaktadır.

Bunun yanı sıra dizide Vanessa Kirby, Helena Bonham Carter, Matt Smith ve Tobias Menzies de rol almaktadır.

Narcos

İlk bölümü 28 Ağustos 2015’te, son sezonu ise 1 Eylül 2017’de yayınlanmıştır. İspanyolca ve İngilizce olan dizi, suç ve aksiyon türündedir. İlk iki sezon Pablo Escobar’ın hayatını, son sezonda ise Cali Kartelini anlatır. Dizide Wagner Moura, Pedro Pascal, Boyd Holbrook ve Raul Mendez gibi isimler yer almaktadır.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04