Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Avcılar Derneği'nden önemli açıklama!

Darıca Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Yasin Özbek, önemli bir açıklama yaptı.

Darıca Avcılar Derneği'nden önemli açıklama!
20 Şubat 2020 - 09:51
Özbek yaptığı açıklamada ''Kurucu dernek başkanımız Mehmet Çiçek'in sözlü olarak ve sosyal medya üzerinden yönetim kurulu başkanlığından istifasını bildirmesinden sonra kendisine telefon ve sosyal medya üzerinden ulasamamamız nedeniyle dernek yönetimimiz Olağanüstü Genel Kurul Kararı almış ve üyelerimiz arasında yapılan kongre sonrası yeni yönetimini seçmiştir. Kurucu başkan Mehmet Çiçek'in dernegimizle hiç bir bağı kalmamıştır,kendisine ailesi dahi ulasamamaktadir, kamuoyuna ve vatandaşlarımıza duyurulur.
Yeni yönetim kurulumuz sorumluluklarının farkındadır. Doğal yaşamı en iyi bilen ormanları dağları her türlü zor şartta hayatta kalmasını bilen Avcılar, Ülkemizin Asker, Polisten sonra gelen 3. Silahlı milis gücüdür. Bir kesim tarafından katil gözüyle de görülsekte avcılık atalarımızdan bize kalan bir emanettir. Doğayı hava şartlarını hayvanları üreme dönemlerini yaşam ortamlarını bilen koruyan Avcılar doğanın bahçıvanlarıdır. 
Önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağımız projelerimizle Darıca'mızı uluslararası platformlarda nasıl temsil edeceğimizi yaptığımız sosyal projelerle doğayı ve doğal yaşamı nasıl korudugumuzu herkes görecektir. Sorumluluklarımızı biliyoruz, doğayı tanıyoruz, bizlerle tanışmak, konuşmak sevgi ve saygı çerçevesinde eleştirmek için yakın bir süre içinde açacağımız dernek lokalimize bir çayımızı içmeye, tüm Darıcalıları bekliyor olacağız'' dedi.