En güzel hizmetler için yola çıktık

En güzel hizmetler için yola çıktık

AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Yaptığımız tüm görevlerde biz insanlarımıza nasıl daha faydalı olabiliriz anlayışıyla çalıştık. Bundan sonra da öyle çalışacağız. Hem Geyvemiz hem diğer ilçelerimize en güzel hizmetleri yapmak için yola çıktık ve birlik içinde yürümeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, AK Parti Geyve İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Abdullah Özdemir ve teşkilat üyeleriyle buluşan Başkan Adayı Yüce, seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı, kolaylıklar diledi.

Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, “Çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ekrem Yüce Sakarya için bir şanstır. Tecrübesi ile bize yol gösterecektir. Geyve her zaman olduğu gibi bu seçimde de AK Partimize önemli bir destek verecektir. Projelerimiz hazır. Esnaflarımızla buluşuyoruz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini yaşıyoruz” dedi.

Faydalı çalışma anlayışı

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, “Çok zor günleri geride bırakarak bugünlere geldik. AK Parti ile birlikte hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Her geçen gün gelişen ve değişen Türkiye’de yaşamımızı sürdürüyoruz. Dolayısıyla gelişimle birlikte ihtiyaçlar ve talepler de artıyor. Yaptığımız tüm görevlerde biz insanlarımıza daha nasıl faydalı olabiliriz anlayışıyla çalıştık. Bundan sonra da öyle çalışacağız. Hem Geyvemiz hem diğer ilçelerimize en güzel hizmetleri yapmak için yola çıktık ve birlik içinde yürümeye devam edeceğiz. Cumhur ittifakıyla daha güçlenen bir birliktelikle ilimize ve ilçelerimize daha güzel hizmetler getireceğiz” dedi.

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

Yayınlama: 15.02.2019
Düzenleme: 19.02.2019 14:47
705
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.