En çok okuyanlara ödülleri verildi

En çok okuyanlara ödülleri verildi

EKİP42 (Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi) kapsamında Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulunda en çok kitap okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen ödül töreni, Meram Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşti.

EKİP42 (Eğitimde Kaliteyi İyileştirme Projesi) kapsamında Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulunda en çok kitap okuyan öğrencilere yönelik düzenlenen ödül töreni, Meram Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşti. Programa Meram Kaymakamı Resul Çelik, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, KOP İdaresi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ali Kaban, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi ve proje koordinatörü Dr. Öğretim Görevlisi Ahmet Kurnaz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

en-cok-okuyanlara-odulleri--(1).jpg

Her öğrencinin bireysel düzeyine ve ilgi alanına uygun kitap önerme sistemine dayanan ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi tarafından koordine edilen Kişisel Kitap Akıllı Uygulamasıyla öğrencilerin kısa sürede daha çok ve anlayarak kitap okumaları hedefleniyor.

en-cok-okuyanlara-odulleri--(5).jpg

BİNDEBİR’DEN TEŞEKKÜR

Hem bu proje kapsamında hem de EKİP42 kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilerin ödüllendirildiği programın açılış konuşmasını Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulu Müdürü Mustafa Bindebir yaptı. Konuşmasında okullarının Meram’ın en çok kitap okuyan okulu olduğunu ifade eden Bindebir, okumanın hem inancımızdaki hem de kültürümüzdeki yerine dikkat çekti.

en-cok-okuyanlara-odulleri--(9).jpg

Daha sonra kürsüye çıkan Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi öğretim görevlisi ve proje koordinatörü Dr. Öğretim Görevlisi Ahmet Kurnaz da yaklaşık 14 ay önce başladıkları bu çalışmanın bugün çok önemli bir çalışma haline geldiğini söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

TONGUR’DAN TAVSİYE

KOP İdaresi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur da yaptığı konuşmada KOP olarak okuma kültürünün geliştirilmesi adına yapılan çalışmalara her zaman destek olduklarını ifade ederek kitap okuyan öğrencileri tebrik edip projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

GÜRSOY’DAN ÖĞRENCİLERE NASİHAT

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy da kitap okumanın önemine vurgu yaparak Ebu Hanife’nin insanın zihnini boş bir peteğe benzettiğini, çok okuyarak zihnimizi doldurmamız gerektiğini ifade etti.

en-cok-okuyanlara-odulleri--(10).jpg

KAYMAKAM ÇELİK’TEN TEŞEKKÜR

Meram Kaymakamı Resul Çelik de konuşmasında buradaki öğrencilerin çok önemli bir iş yaptıklarını ifade ederek “oku, düşün ve uygula” sözünü tüm öğrencilere tavsiye ettiğini söyledi. Ayrıca çalışmada emeği geçen herkesi de tebrik etti.

Protokol mensuplarına plaket takdiminin ardından salondaki herkes kısa bir süre birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.  Meram Şehit Pilot Ayfer Gök Ortaokulu öğrencilerinden oluşan ilahi grubunun ilahiler okuması, tiyatro kulübünün gösterisi ve halkoyunlarının gösterilerinin ardından dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildi.

Etiketler :