MENÜ

En büyük rakibi kendi zemini

Abone Ol Google News

Beşiktaş ilk yarıda iyi oynayamadı lakin bu kadar kötü bir zeminde yerden kısa pas oyununu iyi oynamak, suyun üzerinde yürümeye çalışmaya benziyor. Bu zeminin bu kadar kötü olması sadece Shakira konseriyle mi ilgili? 1993’te Metallica konserinde bozulmayan zemin üstelik hibrit çimken 2018 yazındaki bir pop konserinde mi bu hale geldi? Yönetimin bir ay önce yaptığı açıklamadaki çim hastalığı nedir? Neden geçmedi, geçmesi için ne yapıldı?

Haberin Devamı

Koca bir ilk yarı Beşiktaş’ın rakip kaleyi tutan tek bir isabetli şutu yok! Llajiç ve Oğuzhan çime takılmadıkları ender dakikalarda etkili olmaya çalıştılar ancak merkezden Larin onlara ayak uyduramadı. İkinci yarıda Babel girdi, klasıyla bozuk zemini de yenmeyi başardı. Hollandalı’nın şut repertuarı çok zengin: Rakip Norveçli çalışkanlığı ile Babel’in soldan girince sağa çekip sağıyla sert vurmasına çalışmış lakin bunu fark eden Babel sola çekip soluyla uzak köşeye aşırtarak klasını gösterdi. İkinci golde ise Llajiç’in mükemmele yakın duran top maharetini izledik.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ara pasları gözlerin pasını silen Llajiç, Cenk Tosun veya Aboubakar tipi bir santrforla beraber oynasa sezonu kaç asistle bitirir.

Maçın starı

Llajiç özel yetenek: Duran kötülüğü ve durmayan toplar kadar topsuz oyunda da maharetli.

Maçın olayı

Llajiç özel yetenek: Duran ve durmayan toplar kadar topsuz oyunda da maharetli.

Maçın olayı​

Zeminin kötülüğü

Kısa mesaj

Larin, Kadıköy deplasmanında 11’de devam edecek mi?

YORUM YAZ