MENÜ

Emre'nin resitali

Abone Ol Google News

Bu ligin yeni takımı ama henüz takım olamayan Gazişehir’e karşı Fenerbahçe iştahlı başladı maça. Bu iştah baskı, baskı hata, hata skor getirdi daha 25. dakikada. Çabuk oynama çabası, oyuncuların konsantrasyonu falan abartabilirim meseleyi. Ama abartmadan yazabileceğim tek bir detayı vardı ilk yarının: Emre Bölezoğlu. Savunmanın arasına girerek yaptığı organizasyonlar, hücumda kazanılan topu doğru kullanışı, attığı penaltı golü, yaptırdığı penaltı ve Vedat Muriç için en doğru pası atarak yaptığı asist ile 25 dakikada maça damgayı vurmuştu bile. 2. yarıya skora rağmen oyun disiplinini bırakmayan Fenerbahçe, son derece rahat başladı. Ozan Tufan iyi sinyaller vermeye devam etti. Rodriques ve Moses vasat kalınca çok pozisyon çıkmadı. Yine de Dirar ve Ferdi boş geçmediler. Top oyundan alınana kadar Emre’ye geldiğinde huzur bulmaya devam etti. Sonuçta Fenerbahçe sezona, hazır olmayan Gazişehir’i rahat yenerek merhaba dedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Emre yokken kim oynar? Tolga Ciğerci, Mehmet Ekici, Zajc, Ferdi, Alper... Aday çok ancak o’nun yaptığı işi yapmak zor. Bana göre bu adaylar maçların adına göre değişmeli.

Haberin Devamı

Maçın starı

Emre Bölezoğlu top ayağına geldiği zaman futbolsever herkesin göz zevkini okşadığı, harika bir maç oynadı. Kaç maç oynar bu tempo ile bilemem ancak dün gece Fenerbahçe’nin en iyi transferi dedirtti.

Maçın olayı

Çok kısa bir zaman içerisinde çalınan 3 penaltıydı. VAR geldikten sonra artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Sonuçta kim daha çok hücum oynar, rakip takım ceza sahasına girer ve hataya zorlarsa VAR’dan da o daha fazla faydalanacak.

Kısa mesaj

Galibiyet Fenerbahçe için güzel ancak ligimizde bu kadar kolay maçlar ancak sezon sonunda oynanır.

YORUM YAZ