Haberler

Emre Mor isyan etti: Gereksiz söylentiler ortaya atmayın

Adı Galatasaray ile anılan Celta Vigolu futbolcu Emre Mor, transfer süreciyle ilgili bir açıklama yaptı. Mor, kendisi hakkında açıklama yapan ve Emre Mor'un menajeri olduğunu söyleyen Serhat Yılmaz için, "Serhat Yılmaz'ı tanımıyorum. O benim menajerim değil, onun hakkında hiçbir şey bilmiyorum" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde yer alan ancak son günlerde hakkında çeşitli spekülasyonlar çıkan milli futbolcu Emre Mor Instagram hesabı üzerinden flaş bir paylaşıma imzasını attı.

Kendisini Emre Mor'un menajeri olarak tanıtan ve "Şu an Emre Mor takımının kampında. Herhangi bir hareketlilik yok ama bir gelişme olmasını bekliyoruz. Celta Vigo, bu işin iyi sonuçlanması için elinden gelen katkıyı gösteriyor. Transferin olmaması için bir sebep yok" şeklinde açıklamalarda bulunan Serhat Yılmaz ile ilgili paylaşım yapan genç yıldız şu ifadeleri kullandı:

"O BENİM MENAJERİM DEĞİL"

"Serhat Yılmaz'ı tanımıyorum. O benim menajerim değil, onun hakkında hiçbir şey duymadım. Böyle gereksiz dedikoduları ortaya atmayın lütfen. Bu tip menajerler de kendilerini benimle çalışıyormuş gibi göstermesinler. Benim takımımda Johan Wins'ten başkası yok."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Mor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500

Yorumlar (7)

Memleketim:

Ne kadar ahlaksiz ne kadar arizali futbolcular varsa türk kulüpleri tiransfer etmeye calisiyor. Sonra kulüpler borc bataginda. Ne yöneticiler, ne teknik heyet ne de futbolcular futboldan anliyor.

7
2
yanıtYanıtla
ADİYOS:

bi sen anlıyosun dangıl

yanıt2
yanıt1
cartkabakağıt:

tiransfer didi ya . . .

yanıt1
yanıt0
GALATASARAY:

diagne ne oldu gidemedi hala

2
0
yanıtYanıtla
YALAN HABER:

SERHAT YILMAZ DÜN A HABERE BAĞLANIP EMRE MORUN MENEJERİ GİBİ KONUŞTU BÖYLE BİR ŞEY NASIL OLABİLİR EMRE MORDA TANIMADIĞINI BELİRTİYOR MİLLET BU KADAR RAHAT NASIL TELEFONA BAĞLANIPTA EMRE MORUN MENEJERİYİM DİYEBİLİR EE O ZAMAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMALISIN EMRE MOR

1
0
yanıtYanıtla
fth:

o kanala bağlanması gayet normal zaten yalancı bi yayın kuruluşu her haberi yalan olan bir yerden orijinal menejer çıkmaz ki

yanıt3
yanıt1
FUTBOL-İST:

Kimlere, nelere şans verilmediki bu ülkede, kaç yıl bekledi bazı takımlar 1 sezon oynasın şampiyon olalım diye, şimdi hep bir ağızdan haykırıyoruz, Ahlaksız, yalancı, şımarık, arızalı, aklımıza geleni yapıştırıyoruz, Hiç düşünmüyormusunuz arkadaşlar, bu çocuğu kazanmanın yolunu, verin Fatih hoca ya, verin Şenol Hocaya, verin Aykut Hoca ya, verin Sergen Hoca ya, iyi birde mentör tutun bi kendine gelsin bakalım ozaman konuşun, barcelona messi ye kaçyıl uğraştı bileniniz varmı, İbrahimoviç, Barotelli azmı yaptıkları

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title