Emniyetin ‘Maske’ Hassasiyeti!

Emniyetin ‘Maske’ Hassasiyeti!
Samsun genelinde maske zorunluluğunun uygulanmasının ardından, Çarşamba ilçesinde Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini aralıksız olarak sürdürerek, maskesiz dolaşmaya müsaade etmiyor.

   Samsun genelinde zorunluluğun getirilmesinin ardından maske denetimleri yapılırken Çarşamba halkı artık maskeyi benimsediğini kanıtladı. Emniyet güçlerinin sıkı takibinde olan maskesiz insanlar özellikle gençler cezadan kaçamadı. Aynı zamanda bilgilendirme yapan polis ekipleri maskesiz dolaşan vatandaşlara cezai işlem uyguladı. Yaşlısı-genci herkesin maske taktığı gözlemlenirken, Çarşamba’da halk bu teftişten memnun olduğunu dile getirdi.

img_1219.jpgimg_1243.jpg20200708_112658.jpg20200708_112719.jpg

  Çarşamba’nın Tarihi Köprüsü’nün her iki yakasında denetimlerini sürdüren emniyet güçleri sabah saatlerinde başlayıp öğlen saatlerine kadar denetimlerini sürdürürken, eskiye oranla vatandaşların artık daha bilinçli olduğunu ve daha tedbirli davrandığı paylaşıldı.

 Normalleşme sürecinde olunsa da Pandemi sürecinin daha geçmediğini aslında bu süreçte daha dikkatli olunması gerektiğine dikkat çeken emniyet ekipleri, eğer bu süreci maske, mesafe ve hijyen üçlüsünü gözeterek devam ettirildiği takdirde ve rehavete kapılmadıkça daha kolay atlatılacağına dikkat çekildi.

HABER: Gülizar KELEŞ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber