Emniyet Personeli Ödüllendirildi

Emniyet Personeli Ödüllendirildi

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli toplam 29 personel üstün gayret ve çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Geçtiğimiz son 3-4 ay içerisinde Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğümüz personeli tarafından yapılan çalışmalarda çok etkili sonuçların alındığı İlçe Emniyet Müdürümüzün göreve başlamasından bu güne kadar geçen süre içerisinde yapılan uygulamalar, etkin çalışmalar sonucunda suçluların yakalanması ve suç oranının azaltılmasında ortaya çıkan başarı ilçe Kaymakamımız tarafından ödüllendirildi.
Kaymakam Mustafa Güler ödüllendirmenin ortaya çıkan başarılı çalışma sonuçlarına göre yapıldığını bundan sonrada başarılı çalışmaların ödüllendirileceğini ifade etti. 
İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen programla beraber ilgili personel başarı belgelerini İlçe Kaymakam Mustafa Güler verdi. İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili Kaymakam tarafından başarı belgesi ile taltif edildi. 
BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK ETTİ
Ödül töreninde konuşan Kaymakam Mustafa Güler: “Gebze Emniyet Müdürlüğümüz başarılı çalışmalar gerçekleştirerek Gebze ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve sükununu sağlamak için canla başla görev yapmaktadır.  Bugün sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesine katkı sağladığını ve önlenemez kamu zararlarının önemli ölçüde azaltılması yönünde gayreti olduğunu düşündüğümüz personele başarı belgelerini veriyoruz. Ben Değerli Gebze Emniyet Müdürümüz Adil Uğur Bilgili nezdinde tüm Gebze Emniyet Müdürlüğü teşkilatına, kıymetli personeline başarılı, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.
Program başarı belgelerinin teslimi ile son buldu.1-017.jpeg2-035.jpeg4-019.jpeg5-014.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.