EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN ÇEVİK’E ANLAMLI ZİYARET

Tarih : 2017-08-16 / Kategori : Genel Haber

EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN ÇEVİK’E ANLAMLI ZİYARET

        Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri federasyonu Genel Başkan yardımcısı ve   Iğdır  Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, yönetim kurulu üyeleri, Erhan Yaycılı, Ali Şıktaş, Özkan Aydın  Iğdır Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i ziyaret ederek, teşekkür belgesi ve Türkiye Azerbaycan bayrağı verdi.

 

         Iğdır Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i makamında ziyaret eden dernek yöneticileri, Serdar Ünsal , Erhan Yaycılı, Ali Şıktaş, Özkan Aydın sohbet ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
       Serdar Ünsal, Erhan Yaycılı, Ali Şıktaş, Özkan Aydın“Iğdır’da halkın huzur ve güvenini sağladığınız, halkla bütünleştiğiniz, Yapılan her türlü dernek toplantı ve basın açıklamalarımıza  gelerek destek verdiğiniz için şahsınıza yönetim kurulu olarak bir Türk ,Azerbaycan Bayrağı, ve teşekkür belgesi verilmesi uygun görülmüştür. Başarılarınız daim olsun” dediler.
Dernek başkanı Serdar Ünsal, Derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.”dedi.
         Dernek üyeleri Erhan Yaycılı, Ali Şıktaş ve Özkan Aydın’da “Ermenilerin her alanda Türk Milletinin başına bela olduğunu belirterek,               Ermenistan’da bulunan Medzomor nükleer santralının tehlike saçtığını Iğdır’da kanser vakalarının arttığını bu santralin bir an önce kapatılması gerektiği hususunu anlattılar.
            Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Serdar Ünsal , Erhan Yaycılı, Ali Şıktaş ve Özkan Aydın’a ve dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.
               Çevik,”Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Toplum yararına çalışan derneklerin her zaman yanında oldum. Sizlerde Türkiye Azerbaycan kardeşliği yararına çalışmalar yapıyor. Milli konulara duyarlılık gösteriyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.
              Emniyet Müdürü Orhan Çevik,”sivil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu bu tür derneklerin her alanda söz sahibi olarak vatana hizmet etmeleri gerektiğini vurgulayarak Iğdır’ın güzel bir il olduğunu Bu güzelliğin kıymetinin bilinmesi gerektiğini, Iğdır’da birlik ve beraberliğin sağlanarak terör belasının yok edileceğini Iğdır’ın huzurlu bir şehir olduğunu bu huzuru bozmaya kalkanlara fırsat verilemeyeceğini belirterek dernek yönetimine başarılar diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.