Emniyet Müdürü Ogan'ı ziyaret ettiler

Haziran ayında, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne atanan Doç. Dr. Can Burak Şişman, Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı ile birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat

Çerkezköy 28.07.2015 19:00:00 0
Emniyet Müdürü Ogan

OGAN’I ZİYARET ETTİLER

Dün saat 10.30’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Doç. Dr. Can Burak Şişman “Ziraat Fakültesinde görev yaparken Haziran ayında Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atandım. Ramazan dolayısıyla kurumlarımıza ziyaretler gerçekleştirememiştik. Şimdi ise gecikmiş tanışma ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz.” dedi. Ziyaretten ötürü ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı’ya teşekkür eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, görevlerinde başarılar diledi.

“EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ”

ÇEMYO’nun kayıtlarının 3-7 Ağustos tarihlerinde başlayacağını kaydeden Doç. Dr. Can Burak Şişman “Yeni binamız çok güzel. Okulumuzu da 14 Eylül’de açıyoruz. Bu yıl akademik takvim erkene alındığı için önümüzdeki yıl Haziran sonunda akademik takvimi bitireceğiz. Okulumuzda aynı bölümler bu yıl da devam edecek. Koşulları iyileştirmeden de yeni bir bölümü eklemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Mevcudu istediğimiz şekle ve kaliteli eğitime dönüştürdükten sonra istediğimiz bölümü açabiliriz. Bölümlerimiz güncel ve ilgi çekiyor. Bu yönden çok şanslıyız. Yavaş yavaş öğretim üyelerimiz ile birlikte eksiklerimizi gidermeye çalışacağız” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10