Bu haber kez okundu.

Emniyet Müdürlüğünden Okul Çevrelerinde Sıkı Denetim
banner229

Emniyet Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde uygulanan "çocukların korunmasına yönelik denetim" ilimizde de gerçekleştirildi.

Siirt'te  bu yıl ikincisi düzenlenen uygulamaya asayiş, çocuk, narkotik, terör, trafik, kaçakçılık ve organize birimlerinden oluşan Polis ekipleri katıldı.

Polisler, okul çevrelerindeki park, metruk bina, bakkal ve marketleri kontrol etti.

Şehrin değişik noktalarında eş zamanlı uygulama yapan ekipler, umuma açık yerleri denetledi. Bazı iş yerlerinde arama gerçekleştiren ekipler, bazı şahıslara yönelik genel bilgi taraması (GBT) yaptı.

Uygulama kapsamında kapalı mekanlarda sigara içilen bazı iş yerleri ile şahıslar hakkında cezai işlem uygulandı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:"İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından temel insan haklarına saygılı, özgürlük ve güvenlik arasındaki hassas dengeye önem veren bir yöntem ile vatandaşlarımızın mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, çocukların etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması güvenli bir eğitim ve öğretim hayatı sürdürmelerinin sağlanması amacıyla uygulamalarımız sürecektir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.